03 Eylül 2021 cuma günü Erbaa da geçirdiği kazada Erbaa devlet hastanesine kaldırılmıştı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Merhum Sait Varol(29) toplam 5 kardeş olup, evli ve 2 çocuk babasıdır. Merhum Varol Erbaa da bir tekstil firmasında geçimini sağlamak için ek iş yapmaktaydı.

Merhum Sait Varol Taşova ilçemizde eski Temizler Pide çalışanlarındandı.

 "Uzun yıllar beraber çalıştığımız çıraklığı yanımızda geçen mesai arkadaşlarımızdan Erbada ikamet eden Sayit Varol Kardesimiz trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir. Ailesine ve yakınlarına baş saglığı diliyorum ALLAH rahmet eylesin."

Merhum'un cenazesi  04.09.2021 cumartesi günü Yıldırım Beyazıt camiinde öğlen namazına müteakip cenaze namazından sonra Sarmadut mezarlığına defnedilecektir.

Merhum'a Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

 

 

Tokat'ın Erbaa ilçesinde kamyonetin beton direğe çarparak bahçeye girmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Çevreden  edinilen bilgiye göre kaza; Erbaa Karayaka Bulvarında meydana geldi. Umut K. idaresindeki 55 AAN 401 plakalı Ford transit marka kamyonet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjde bulunan beton direğe çarparak bir evin bahçesine uçtu.

Kamyonetin sürücüsü kazayı yara almadan atlatırken, araçta bulunan Sait Varol ile Hüseyin D. ağır yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Erbaa Devlet Hastanesine sevk edildi.

Sait Varol, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Araç sürücüsü Umut K. ise polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Hüseyin D'nin tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.