Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 05:27

Özgür Mobilya 17. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarına Katıldı

17. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarına Özgür Mobilya da Katıldı.Uluslararası mobilya fuarı CNR Mobilya - 17. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, Ağustos ayında dünyanın önde gelen firmalarını CNR çatısı altında bir araya getiriyor. Yapılan açıklamaya göre, 500’ün üzerinde firma ve 135 ülkeden 150 bini aşkın satın almacıya ev sahipliği yapacak olan fuarda, Rusya, Özbekistan, Malezya, Mısır, Kuveyt, Sırbistan, Bulgaristan ve Moldovya’dan milli katılım sağlanacak. 60’ın üzerinde yabancı markanın ürünlerini sergileyeceği fuarda, 2 milyar doların üzerinde bir ticaret hacmi oluşması bekleniyor

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 06-08-2021 15:13   Güncelleme : 07-08-2021 11:34
Özgür Mobilya 17. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarına Katıldı

Uluslararası mobilya fuarı CNR Mobilya - 17. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, Ağustos ayında dünyanın önde gelen firmalarını CNR çatısı altında bir araya getiriyor. Yapılan açıklamaya göre, 500’ün üzerinde firma ve 135 ülkeden 150 bini aşkın satın almacıya ev sahipliği yapacak olan fuarda, Rusya, Özbekistan, Malezya, Mısır, Kuveyt, Sırbistan, Bulgaristan ve Moldovya’dan milli katılım sağlanacak. 60’ın üzerinde yabancı markanın ürünlerini sergileyeceği fuarda, 2 milyar doların üzerinde bir ticaret hacmi oluşması bekleniyor

Mobilya sektörünün liderleri, en yeni tasarımlar ve benzersiz konseptlerle
3-8 Ağustos 2021’de CNR Mobilya – 17. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda buluşuyor.
Katılımcı, ziyaretçi ve ihracat oranı açısından Türkiye'nin tek uluslararası ve rakipsiz
mobilya fuarı CNR Mobilya Fuarı, sektör liderlerinin hedef pazarlarına ulaşmak ve profesyonel
alıcılarla iletişime geçmek için tercih ettiği ideal ticari platformu olarak mobilya
sektörüne değer katıyor.

CNR Mobilya - 17. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, yeni normale dönüş kriterleri kapsamında bir dizi önlem ile kapılarını açmaya hazırlanıyor.

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen fuar, bu yıl 17’nci kez ziyaretçilerine ev sahipliği yapacak. 3-8 Ağustos 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan fuarı, dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Fuara ilişkin değerlendirmede bulunan CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, mobilya sektörünün en büyük buluşmalarından biri olan CNR Mobilya’nın tüm dünyada yeni normalleşme sürecinin en yaygın uygulanacağı bir dönemde, Ağustos ayında gerçekleştireceklerini belirtti.


'150 BİN SATIN ALMACI GELECEK'
Geçen yıl düzenledikleri fuarda 148 bin 718 ziyaretçi sayısına ulaşarak, adeta rekor kırdıklarını açıklayan Erem, "Bu yıl aralarında Avrupa, Orta Doğu, Uzak Doğu, Kuzey Afrika, Afrika, Amerika, İtalya ve Rusya’nın yer aldığı 135 ülkeden 500’ün üzerinde firma ve 150 bini aşkın satın almacıyla ev sahipliği yapacağız” dedi.

Dünyanın en önemli firmalarının fuarda özel ürünlerini görücüye çıkaracağını vurgulayan Erem, "60’ın üzerinde yabancı marka fuarımıza ayrı bir renk katacak. Ayrıca Rusya, Özbekistan, Malezya, Mısır, Kuveyt, Sırbistan, Bulgaristan ve Moldovya’dan milli katılım olacak” dedi.


180 ülkeye ihracat gerçekleştiren Türk mobilya sektörünün, fuarın da etkisiyle yeni pazarlara açılacağını bildiren Ceyda Erem, “Türk mobilya sektörü için ihracatın konuşulduğu fuar, artık ithalatın da yolunu açıyor. İtalyan ve İsrailli satın almacılar fuarda grup halinde mobilya satın almak isterken, AB ülkeleri ve Mısırlılar başta olmak üzere, fuara katılan yabancı firmalar da Türkiye’ye mobilya satmak istiyor” dedi.

80 bin metrekarelik kapalı alanda gerçekleşecek fuarda, 2 milyar doların üzerinde bir ticaret hacmi oluşması bekleniyor

Celal GünerCelal Güner

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert