Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 MART Salı 14:57

HACIBEY KÖYÜ GENÇLERİNİN ÖRNEK DAYANIŞMASI

Taşova ilçemize 7.68 km mesafede olan Hacı bey halkı Selanik’ten gelen Mübadiller den oluşmaktadır çalışkan ve vatan sever insanlardır.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 12-07-2021 09:16   Güncelleme : 12-07-2021 09:16
HACIBEY KÖYÜ  GENÇLERİNİN  ÖRNEK DAYANIŞMASI

 Gençler Ataları gibi çalışkan birbirine bağlı ve saygılıdır. Atatürk ilkelerine harfiyen uyan gençlik son günlerde Hacıbey köyüne  4 km uzaklıkta Erbaa Taşova bölgesine kuşbakışı bakılan tekke tepesi diye adlandırılan bölgeye kendi imkanları ve Hacıbey köylü esnaflardan destek alarak  kamelyalar yaptırmışlar elektriğini güneş enerjisi ile temin eden  gençler öylesine ayrıntıları düşünmüşler ki  telefonlarını şarj edebilecekleri aparatları bile  yaptırmışlar.

Akşam mesai bitiminden sonra Hacıbey köy tekke tepesine toplanan mübadil gençler ortaklaşa aldıkları yiyecekleri birlikte hazırlıyor birlikte yiyor. neşe içerisinde öylesine güzel dayanışmaki görülmeye değer.

Hacıbey köylü mübadil gençlik birbirine son derece bağlı aynı zaman da saygılı.

Taşova ilçemiz bölgesinde örnek davranışları ile taktir toplayan  Hacıbey köyü mübadil gençlik tepeye diktikleri bayrak direğine astıkları Atatürklü bayrak insanın göğsünü kabartıyor.

Bizi Hacıbey köy tepesine davet eden .elektronik teknisyeni Aytaç Tilki beye teşekkür ederiz muhteşem ev sahipliği için.

Bu dayanışma, bu saygı zinciri tüm ülkemize örnek olsun.

                                                                                                                 Kaynak Haber:Sezgin ÜNSAL

Erhan GündüzErhan Gündüz

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert