Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 NİSAN Cuma 19:36

Samsun DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet Kanık Islah Projesini Yerinde inceledi.

Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk’ü ziyaret eden Kanık Çalışmalar la İlgili Bilgiler Aldı.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 29-01-2016 16:19   Güncelleme : 29-01-2016 16:19
Samsun DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet Kanık Islah Projesini Yerinde inceledi.

7%; font-family: Arial, sans-serif; color: rgb(24, 24, 24); background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Samsun DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet Kanık Islah Projesini Yerinde inceledi.

İncelemelerde bulunduktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Kanık, "Şehzadeler şehri olarak isimlendirdiğimiz Amasya ilimizde Taşova ilçesi Yeşilırmak nehri ıslahı 4 bin 500 metrelik kısımda Devlet Su İşleri olarak kış çalışması kapsamında şu an ırmak yatağında düzenleme yapılmakta" dedi.

 

Kanık: "Yapılan bu çalışma yatak içerisinde hem akışın düzenli olmasını sağlayacak hemde ilçemize güzel peyzaj ve rekrasyona yönelik çalışmaları içermekte. Yaklaşık bin metrelik kısımda kademeli bir platform oluşturulacak ikinci kademede de oluşturulacak platformda da Belediyemizin yapacağı park ve düzenleme ile Taşova halkı hem suya kavuşmuş olacak ve aynı zamanda su ile iç içe olacak. DSİ olarak her zaman belirttiğimiz gibi bir ilin bir ilçenin bir yerleşim yerinin gerdanlığı. Biz estetik olmasına dere yataklarımızın o bölgedeki insanlarımızla barışık olmasını sağlıyor.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert