Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
28 MART Perşembe 12:07

EBA Mobil Destek Aracı Destek Köyünde

Amasya Milli Eğitim Müdürlüğüne ait EBA Destek aracı İlçemize bağlı Destek Köyü ilk ve Ortaokuluna gelerek , internet erişimi olmayan öğrencilerin EBA ile buluşmasını sağladı.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 29-04-2021 14:15   Güncelleme : 29-04-2021 14:15
EBA Mobil Destek Aracı Destek Köyünde

Amasya Milli Eğitim Müdürlüğüne ait EBA Destek aracı İlçemize bağlı Destek Köyü ilk ve Ortaokuluna gelerek , internet erişimi olmayan öğrencilerin EBA  ile buluşmasını sağladı.

28 Nisan 2021 Çarşamba günü Destek ilk ve Ortaokulu bahçesinde korona virüs tedbirleri  alınırken, öğrencilerin girişte maske-mesafe kontrolleri yapıldı. Böylece, EBA Mobil Eğitim Aracındaki bilgisayar ve tabletlerle öğrenciler derslerine girerek, eğitimden geri kalmamaları sağlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer, "Bakanlığımızın projeleri kapsamında EBA destek noktaları oluşturulmuştu. EBA destek noktaları oluşturamadığımız ya da öğrencilerimizin internet erişiminin kısıtlı olduğu yerlere de ilimizden EBA destek otobüsleri gelerek bugün öğrencilerimizle birlikte burada canlı derslerine beraber bağlandık. Gerçekten güzel bir uygulama oldu. Her ne kadar yüz yüze eğitimin yerini tutmasa da biz elimizden geldiği kadar bakanlığımızın projeleri doğrultusunda çalışmalarımızı yürütmekteyiz"  şeklinde konuştu.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert