Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
18 NİSAN Perşembe 21:40

Taşova Devlet Hastanesi Bahçesine Fidan Dikildi

21-26 Mart günleri arasında kutlanan Orman Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Orman İşletme Müdürlüğü tarafından İlçe Devlet Hastanesi bahçesinde fidan dikim kampanyası gerçekleştirildi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 24-03-2021 15:09   Güncelleme : 24-03-2021 15:09
Taşova Devlet Hastanesi Bahçesine Fidan Dikildi

21-26 Mart günleri arasında  kutlanan Orman Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Orman İşletme Müdürlüğü tarafından İlçe Devlet Hastanesi bahçesinde fidan dikim kampanyası gerçekleştirildi.

24 Mart 2021 Çarşamba günü yapılan etilen etkinliğe; Kaymakam Mustafa Berk Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Aydoğan,  Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Edip Altuğ Kır, Hastane Müdürü İsa Akgül,  Taşova Orman İşletme Müdürü  Levent Morkan, İşletme Müdür Yardımcısı Rıza Çeğlar, İşletme şefleri ve personel ile davetliler katıldılar.

Etkinliği gerçekleştirerek duyarlılık oluşturan Taşova Orman İşletme Müdürü   Morkan yaptığı açıklamada; “Dünya genelinde bu hafta baharın başlangıcı, bitkilerin uyanışı ile birlikte doğanın canlanışı olarak her yıl büyük bir coştu ile kutlanmaktadır. 1500’ü aşılı ceviz toplamda 11 bin adet muhtelif türlerde fidanların dikim ve dağıtımı hafta boyunca devam edecektir.” dedi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert