Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
18 NİSAN Perşembe 18:34

Muhtarlar Köyde Tablet Dağıttı

22 Kasım 2020 Pazar günü Mülkbükü köyünde önceki muhtar Mustafa Özcan’ın girişimiyle Mülkbükü köyünden yirmi öğrenciye tablet dağıtımı gerçekleştirildi.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 23-11-2020 10:01   Güncelleme : 23-11-2020 10:01
Muhtarlar Köyde Tablet Dağıttı

22 Kasım 2020 Pazar günü Mülkbükü köyünde  önceki muhtar Mustafa Özcan’ın girişimiyle Mülkbükü köyünden yirmi öğrenciye tablet dağıtımı gerçekleştirildi.

Tek düşüncemiz ”Çocuklarımızın derslerinden geride kalmamasıdır” diyen Mülkbükü köyü önceki muhtar Mustafa Özcan;

“Eğitimde aksamalar olduğundan dolayı muhtarımla beraber istişare yaparak ortak akıl kullanarak öğrencilerimize tablet dağıtmayı düşündük. Ayırım yapmadık, verildi verilmedi diye bir şey yok. Fakir-zenginin çocuğu gözümüzde aynıdır. Çocuklarımıza ötekileştirmiyoruz haberiniz olsun. Sponsorlarımıza gelince İbrahim Özdemir köyümüzün muhtarına katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz Ali Ağaoğlu Şirketi sahibinin nezdinde Ağaoğlu Şirketler Grubu yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Ağaoğlu ve Enerji Genel Müdürü Ersan Gülay beylere katkılarından dolayı teşekkür ederim. Ayrıca köyümüz halkından Adem Özdemir bu da sponsorumuz camiimize yardım etti, eğitim konusunda çok duyarlı olduğu için yardım etti ona da teşekkür ederim. Köyümüz kanalını yapan iş adamı müteahhitimiz Hayretullah beye de teşekkür ediyorum. Katkılarından dolayı yine köyümüzden Emekli Öğretmen İlhan Demir beyin de katkıları oldu ona da ayrıca teşekkür ederim.  Ve son olarak öğretmenlerimizin şimdiden 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlarım. İyi ki varlar” dedi.

Tüm  çocuklar bizimdir diyen muhtar İbrahim Özdemir;

”Eski muhtarımız bu öneriyi bana sundu, sağ olsun köyümüz halkından Adem Özdemir İlhami bey Ağaoğlu köyümüzün kanalını yapan müteahhitimiz destek oldular. Eski muhtarımız Mustafa Özcan’ın katkılarından dolayı Pandemiden dolayı böyle bir işe kalkıştık. Pandemiden dolayı çocuklarımıza destek olmadığına inandık bizim de bir katkımız olsun dedik çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert