Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 NİSAN Cuma 16:02

ADI YÖREM ÇİĞ KÖFTE TAŞOVA DA HİZMETİNİZ DE

Taşovamız da uzun yıllar esnaflık yapan Alaaddın Özarslan tarafından " Adı Yörem Çiğ Köfte " salonu Taşova da hizmete girdi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 15-10-2015 14:30   Güncelleme : 15-10-2015 14:30
ADI YÖREM ÇİĞ KÖFTE TAŞOVA DA HİZMETİNİZ DE

                    ADI YÖREM ÇİĞ KÖFTE TAŞOVA DA HİZMETİNİZ DE

        Taşovamız da uzun yıllar esnaflık yapan Alaaddın Özarslan tarafından " Adı Yörem Çiğ Köfte " salonu Taşova da hizmete girdi.

        15 Ekim 2015 Perşembe günü gerçekleştirilen açılışa Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Başkan Yardımcısı Kadir Aydoğan, Cumhuriyet Halk Partisi Taşova İlçe Başkanı Ömer Özalp, Milliyetçi Hareket Partisi Taşova İlçe Başkanı Aslan Berber, Özgür Mobilya Yönetim kurulu Başkanı Ali Rıza Ağış ve vatandaşlar katıldı.

        Yeşilırmak Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No: 22 de hizmete açılan Çiğ köfte salonunun açılış kurdelası yapılan duaların ardından protokol tarafından kesildi.

        Adıyörem Çiğ köfte Taşova işletmecisi Alaaddin Özarslan ; " Lezzetin ve hizmetin durmak bilmeyen 210. Şubesini Taşova halkının hizmetine ve beğenisine sunmaktan son derece mutluluk duyduklarını dile getirdi. Özarslan, açılışa ilçe protokolünün ve vatandaşların göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı mutlu olduklarını belirtti.

        Merkezi Samsun’da bulunan " Adıyörem Çiğköfte " firma sahibi Yunus Yeni ; " Türkiye genelinde 34 ilde, toplam 210’a yakın şube açmış bulunmaktayız. Bizler büyüyen çiğköfte sektöründe çiğ köftenin en kalitelisini müşterilerimize sunma gayretindeyiz. Bütün şubelerimizde işinin ehli olan ve tecrübeli arkadaşlar çalışmaktadır.  Bizler, kalitemiz ve hizmetimizle takip edilen ve bütün ürünlerin 1.sınıf kalitelisini kullanan bir firmayız. Kullandığımız bütün ürünler ve özellikle baharatlar gıda kodeksine uygundur. Çiğ köfte hem aperatif olarak, hem de yemek yerine yenildiği için tüketimi gittikçe artan ve tercih sırası döner etten hemen sonra gelen bir yiyecektir. Müşterilerimiz, şunu kesinlikle bilsinler ki Adıyörem Çiğköfte, etsiz ve Adıyaman’a özgü baharatlarla yapılıyor. Ve çiğ köftemizin tadına bakanlar, kesinlikle devamlı müşterimiz oluyor.”

        ‘Adıyörem Çiğköfte’nin taklitlerinden kaçının!’ sloganı ile kaliteden asla taviz vermeden, en iyi ve en lezzetli çiğköfteyi müşterilerine ikram etmek için çalıştıklarını söyleyen Yunus Yeni, şubelerinin olmadığı yerlerden sipariş aldıklarını ve siparişleri en kısa sürede yerlerine ulaştıklarını da sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert