Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
18 NİSAN Perşembe 04:40

İlk Kamp Etkinliklerini Boraboy Gölü Kamp Alanında Gerçekleştirdiler

Merzifon’da kurulan Tilki Kamp ve Doğa Yürüyüşü Grubu, ilk kamp etkinliğini Amasya Boraboy Gölü kamp alanında 33 çadır yaklaşık 93 kişiyle gerçekleştirdi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 10-07-2020 11:54   Güncelleme : 10-07-2020 11:54
İlk Kamp Etkinliklerini Boraboy Gölü Kamp Alanında Gerçekleştirdiler

Merzifon’da kurulan Tilki Kamp ve Doğa Yürüyüşü Grubu, ilk kamp etkinliğini Amasya Boraboy Gölü kamp alanında 33 çadır yaklaşık 93 kişiyle gerçekleştirdi.

 

Doğanın tadını çıkaran Tilki Kamp ve Doğa Yürüyüşü Grubu’ndan ilk kamp etkinliği sonrası yapılan açıklamada; “Grubumuz Karadeniz bölgesinde doğa sporları, kamp ve yürüyüş organize etmek adına Merzifon’da kampseverlerin öncülüğünde kurulmuştur. Bizler ait olduğumuz yere ve doğaya âşık gönüllü kişileriz. Bizler gibi doğayı seven, yeşili seven tüm vatandaşlarımızı aile ortamı içerisinde doğa ile buluşmaya davet ediyoruz. Daha önceleri Merzifon ve çevresinde doğa yürüyüşleri organizasyonu yapmıştık şimdi ise grubumuzun ilk kamp etkinliğini 4-5 Temmuz BoraboyG ölü kamp alanında 33 çadır yaklaşık 93 kişilik kampsever ile birlikte gerçekleştirdik. Artarak devam eden ilgi dolayısı ile ne kadar güzel işler yaptığımızı bir kez daha anladık. Çocuklarımıza ve gençlerimize doğayı sevdirme sorumluluğumuz daha da arttı. İlerleyen günlerde bölgemizde kamp ve doğa yürüyüşü organizasyonları tekrar gerçekleştireceğiz. ‘Doğanın tek bir dokunuşu tüm dünyayı aile yapar’ felsefesi ile hepinizi büyük bir aile olmaya davet ediyoruz.”

Boraboy kampı hakkında açıklamada bulunan Tilki Kamp ve Doğa Yürüyüşü kurucuları Mehmet Barış Kazanan, Mustafa Caba ve Uğur Pak; “Boraboy kampımıza çadır kurmak ile başladık, odun topladık. Olmazsa olmaz kamp ateşini yaktık. Ertesi günde mıntıka temizliği yaptık. Ateş başında saz ve gitar ile müzik dinleyip türküler söyledik. Profesyonel eğitimciler tarafından yoga, plates ve zumba etkinlikleri gerçekleştirdik. Kamp etkinliğimize Malatya, Samsun, Sinop, Sivas, Amasya, Gümüşhacıköy ve Merzifon’dan katılımcılar oldu. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Yeni kamp etkinliklerimizde kendileriyle tekrar buluşmayı temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert