Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 NİSAN Cuma 03:33

TAŞOVA HENTBOL YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR

Hentbol Erkekler Süper Lig'de mücadele eden Taşova Hentbol Spor kulüp başkanı Ömer Sayar, yeni sezondan umutlu konuştu.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 29-07-2015 13:15   Güncelleme : 29-07-2015 13:15
TAŞOVA HENTBOL YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR

        yeni" class="taglink" title="Yeni Haberleri">Yeni sezonda, yeni salon ve yeni takımımla geçen sezon yakaladıkları başarının üstüne çıkmayı hedeflediklerini belirten Sayar, "Hentbol Süper Lig'de mücadele ettiğimiz 2014-2015 sezonunu başarılı şekilde tamamladık. Ligi dördüncü sırada bitirme, Spor Toto Türkiye Kupası'nda ise çeyrek final oynama başarısı elde ettik. Yeni sezonda, yeni salon ve yeni takımımızla geçen yıl yakaladığımız başarının üstüne çıkmayı hedefliyoruz" dedi.

        Sayar, 2015-2016 sezonu öncesi Taşova Spor Salonu'nun bakım ve onarımının yapıldığını ifade ederek, "Salonumuz yağışlı havalarda sıkıntı oluşturuyordu, bu da sporcu sağlığı açısından tehlike arz etmekteydi. Salonumuzun çatısı, zemini, soyunma odaları ve skor tablosu yenilendi" diye konuştu.

        Sezon öncesi bazı oyuncularla yollarını ayırdıklarını da kaydeden Sayar, "Yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için ince eleyip sık dokuyarak takımımıza katkıda bulunacak oyuncular almaya özen gösterdik. Yaptığımız transfer çalışmaları sonucu iki yabancı, iki de yerli oyuncuyla anlaştık. Yeni sezon hazırlıklarına önümüzdeki hafta başlamayı hedefliyoruz. Ayrıca transfer çalışmalarımız devam ediyor" ifadesini kullandı.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert