Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
28 MART Perşembe 18:12

Sporcular'ndan Kaymakam Çelik ve Milli Eğitim Müdürü Tümer'e Ziyaret

Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları kapsamında gerçekleştirilen Bocce müsabakalarında İl ikincisi olan Taşova Süleyman Bursalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bocce takımı,

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 03-03-2020 10:24   Güncelleme : 12-08-2020 20:18
Sporcular'ndan Kaymakam Çelik ve Milli Eğitim Müdürü Tümer'e Ziyaret

Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları kapsamında gerçekleştirilen Bocce müsabakalarında İl ikincisi olan Taşova Süleyman Bursalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bocce takımı, Okul Müdürü Selim BALCI ve öğretmenleriyle birlikte Taşova Kaymakamı Mustafa Berk ÇELİK ve Taşova Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer'i ziyaret ettiler.

Kaymakam Çelik, Taşova Süleyman Bursalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bocce takımını İl genelinde böyle üstün bir başarı elde etmelerinden dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer "Öğrencilerimizin başarılarını görmek bizi mutlu ediyor. Hiçbir başarı tesadüf değidir, her başarının arkasında mutlaka bir mücadele ve emek vardır. Çalışınca, fedakarlık gösterince başarı geliyor. Öğrencilerimizi, okul müdürümüzü ve beden eğitimi öğretmenimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert