Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 18:56

Yusuf Yücel 2. Kez TABÜD Dernek Başkanlığına Seçildi

Taşova Arıcılar ve Bal Üreticileri Derneği (TABÜD) başkanı Yusuf Yücel 2. Kez dernek başkanlığına seçildi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 17-02-2020 10:42   Güncelleme : 12-08-2020 20:33
 Yusuf Yücel 2. Kez TABÜD Dernek Başkanlığına Seçildi

Taşova Arıcılar ve Bal Üreticileri Derneği (TABÜD) başkanı Yusuf Yücel 2. Kez dernek başkanlığına seçildi.

 

Saray Kafe de yapılan kongrede divan başkanlığına Amasya Arıcılar Birliği Başkanı Şükrü Öztürk divan üyeliğine ise Yasin Sucu ve Mustafa Tekeş’in seçilmesinden sonra  saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Dernek başkanı Yusuf Yücel’in derneğin faaliyetlerini sunmasından sonra tek liste halinde gidilen seçimler sonucunda kullanılan on sekiz oyun tamamını alan Yücel tekrar başkanlığa seçildi.

Kongreye  Amasya Arıcılar Birliği Başkanı Şükrü Öztürk ,Ziraat Odası Başkanı Hasan Dikmen,Toksoy Başkanı Kazım Özdemir,Karadenizliler Yardımlaşma Derneği Başkanı Adem Atasoy,Tügva İlçe Temsilcisi Sefa Şimşek,Sanayi Kooperatif Başkanı Adnan Kara,Taşova Mübadiller Dernek Başkanı Mustafa Garip ve dernek üyeleri katıldı.

Yapılan seçim sonrası Yücel tekrar bizi bu göreve layık gören üyelerimize teşekkür ediyorum”dedi.

Yönetim Kurulu Asil  Üyeleri

Yusuf Yücel-Efrayim Gürel-Ali Yılmaz-Hacı Kanbolat ve Yusuf Ergen seçilirken yedek üyeliğe Muhammet Özdemir-Ramazan Atmaca-Hakan Özden-Kadir Yılmaz-İhsan Köksal Denetleme Asil Üyeliğine Niyazi Özkan-Bülent Yücel-Fazlı Taşova Denetleme Yedek Üyeliğine Zikri Gökçe-Ercan Bulut-Nazım Bulut seçildiler.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert