Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
16 NİSAN Salı 18:46

SAĞLIK LİSESİ MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLEDİ

Taşova Süleyman Bursalı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı sonunda son sınıflar için mezuniyet töreni düzenlendi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 12-06-2015 13:13   Güncelleme : 12-06-2015 13:13
SAĞLIK LİSESİ MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLEDİ

 

                    SAĞLIK LİSESİ MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLEDİ

        Taşova Süleyman Bursalı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı sonunda son sınıflar için mezuniyet töreni düzenlendi.

        Okul bahçesinde düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer şube Müdürleri Ahmet Ergün, Hamit Yıldırım,  öğrenci velileri , öğretmen ve öğrenciler katıldı.

        Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan törende açılış konuşmasını yapan okul müdürü Fatih Ocak “Hedeflerinizi iyi koyun.Rüzgar Doğudan’da Batıdan’da, Güneyden’de ,Kuzeyden de esebilir, unutmayın ki geminin rotasını yelken ve yelkeni ayarlayan belirler.Yelkenleri siz ayarlayacaksınız.Rüzgarın esir olmayacaksınız.İşin iyisini değil en iyisini yapacaksınız.Yani işinize ve iş yerinize değer kattıkça sizler de daha değerli olacaksınız. Bundan sonraki yaşantınızda hepinize başarılar mutluluklar diliyorum ”dedi.

        Dönem birincisi Aysun Karakaya “Bugün burada ortak bir sevinci paylaşmak için toplandık.J-Kendimi hem gururlu hem de hüzünlü hissediyorum.Bugün dört yıl süren beraberliğimiz sona eriyor.Bu son bizim geleceğimize yeni bir başlangıç sağlayacak aynı zamanda arkadaşlarımızdan ve öğretmenlerimizden ayıracak.Bizlerin yetişmesinde büyük rol oynayan öğretmenlerimize teşekkür ediyor ellerinden öpüyorum ”dedi.

        Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer “Mezun olan çok kıymetli öğrencilerimiz çok önemli bir sektörün içinde yer alacaklar.İnsanoğlu var olduğu sürece bu sektör var olacak ve kendileri de önemli bir hizmet yapacaklardır.Biz okullarımızda sadece kültürel ve mesleki derslerimizi vermiyoruz aynı zamanda bu güzel vatanımıza insanımıza hizmet etmenin ne kadar önemli olduğunu da anlatmaya çalışıyoruz.Yıl boyunca emeği geçen okul idaresine öğretmen ve tüm personelimize teşekkür ediyor mezun olan öğrencilerimize bundan sonra ki yaşamlarında başlarılar diliyorum ”dedi.

        Dönem birincisi Aysun Karakaya ve Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer okul yaş kütüğüne plaka çakmaları, mezun olan öğrenciler tarafından yaş pasta kesilmesi, okul öğretmenlerinden Ayşenur Gürefe tarafından yemin ettirilmesinden sonra öğrenciler keplerini havaya attılar.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert