Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
20 NİSAN Cumartesi 01:35

Amasya KÜSİ Heyeti, Özgür Mobilya Üretim Fabrikasını Ziyaret Etti

Amasya Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Planlama ve Geliştirme Kurulu, Özgür Mobilya Üretim Fabrikasını Ziyaret Etti.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 11-02-2020 14:06   Güncelleme : 12-08-2020 20:37
Amasya KÜSİ Heyeti, Özgür Mobilya Üretim Fabrikasını Ziyaret Etti

Amasya’da, Vali Dr. Osman Varol başkanlığında oluşturulan “Amasya Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Planlama ve  Geliştirme Kurulu” sürdürdüğü çalışmalar kapsamında, Taşova-Erbaa Karayolu 5. kmde, Mobilya,Koltuk ve Yatak üretiminde faaliyet gösteren Özgür Mobilya Üretim Tesisini ziyaret ederek çalışmalarını yerinde inceledi.

Kamu–Üniversite–Sanayi İşbirliği çalışmaları kapsamında; Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vekili Dursun Pazar, KÜSİ Amasya İl Temsilcisi Doç. Dr. Arif Gök, İŞKUR İl Müdürü Osman Yılmaz, KOSGEB Amasya Müdürü Bayram Ali Kukuş,TKDK İl
Koordinatörü Cengiz Dikici,TKDK Uzmanı Emrah Aydin,OKA Amasya Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Yunus Sunar ve araştırmacı Erhan Biçer’den oluşan heyet; Taşova-Erbaa Karayolu 5. km'dede, Mobilya,Koltuk ve Yatak üretiminde faaliyet gösteren Özgür Mobilya Üretim Tesisini 11 Şubat 2020 tarihinde temas ve ziyaret gerçekleştirerek Destek programları,Proje yazma yönlendirme, İnovasyon Mentörlük hizmetleri konularında görüş alış verişinde bulunarak, kamu destek ve teşvikleri hakkında bilgiler verdiler.

Fabrikayı ziyaretcilere gezdiren Özgür Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Ağış; "2003 yılında başlattıkları üretimi her geçen yıl artırdıklarını ve tasarımlarını geliştirdilerini belirtti. 10 Mart 2020'de 5.'si düzenlecek olan Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarına katılacaklarını idafe eden Ağış,OKA ve KOSGEB'in dış ticarete yapılan desteklerini önemsediklerini ve bu yönde çalışmalarını hızlandıracaklarını söyledi.

Kusi heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden AĞIŞ, çalışmalarında başarılar diledi."

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert