Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
28 MART Perşembe 20:41

Mavi Kapaklar Tekerlekli Sandalye Getirdi

Daha öncede Hayatın Engellerine Kapak Olsun kampanyası başlangıcında konuşan İlçemiz Atatürk Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Zeynep Ceren Öztürk bu seferde kampanyanın güzel sonuçlanması hakkında konuştu.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 01-01-2020 10:48   Güncelleme : 12-08-2020 20:59
Mavi Kapaklar Tekerlekli Sandalye Getirdi

Haber ve Fotoğraflar: Serdoğan Sıvacı

Daha öncede Hayatın Engellerine Kapak Olsun kampanyası başlangıcında konuşan İlçemiz Atatürk Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi  Zeynep Ceren Öztürk bu seferde kampanyanın güzel sonuçlanması hakkında konuştu.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin 2011 yılından itibaren başarı ile yürüttüğü plastik kapak kampanyasına ,  Atatürk Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi ve Okul Başkanı Zeynep Ceren Öztürk’ten destek geldi.

Okul başkanı seçildikten sonra sosyal medya da gördüğü kampanyayı kendi okulunda da başlatarak TOFD’ne destek olmak istemişti.

Okul idaresi ile görüşerek kampanyanın başlatılması için izin alan ve okulda arkadaşlarını bilgilendiren Zeynep Ceren Öztürk, her gün Türkiye çapında belki de tonlarcası çöpe atılıp kaybolup giden plastik kapakların geri dönüştürülmesi için tekerlekli sandalyesine kavuşmayı bekleyen binlerce kişiyi hayatla buluşturacak.

2.5- 3 aylık kampanyanın süre zarfında 400 kilograma yakın kapak toplayan Zeynep Ceren Öztürk “Yaklaşık 2 buçuk 3 ay önce başlattığımız bu kampanyamız, arkadaşlarımın da sayesinde başarıyla sonuçlandı. Topladığımız bu kapaklar sayesinde bir  tekerlekli sandalye aldık.  Ve bu tekerlekli sandalyemizle ihtiyacı olan kişiye vererek onunda ihtiyacını karşılamış olacağız. Bu yaptığım çalışmada bana yardım eden ve destekte bulunan bütün arkadaşlarıma ve öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum. Burada sizin de gördüğünüz gibi bu kapaklar kadar 400 kilogram var. Bizde bu kapakları değerlendirerek bir tekerlekli sandalye almış bulunmaktayız. Almış olduğumuz sandalye bugün sahibine ulaşacak. Ve biz o kişiye bu kapaklarla umut olduk. Bu sandalyeyi iyi günlerde kullanmasını diliyoruz.” dedi.

sikiş seyret
video izle
Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert