Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 NİSAN Cuma 06:04

TAŞOVA BELEDİYESİ TARAFINDAN TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Taşovamız Belediyesi Topu Açılış, Töreni Ak Parti Millet vekilleri ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 27-05-2015 16:15   Güncelleme : 27-05-2015 16:15
TAŞOVA BELEDİYESİ TARAFINDAN TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

            TAŞOVA BELEDİYESİ TARAFINDAN TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

        Taşovamız Belediyesi Topu Açılış, Töreni Ak Parti Millet vekilleri ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi.

        Toplu açılış törenine;Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Ak Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Naci Bostancı, Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkan Vekili Avni Erdemir, Ak Parti Genel Başkan Başdanışmanı Akif Gülle, Amasya Millet Vekili Adayları Said Yüce, Amasya Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ünek, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer, partililer ve Taşova halkı katıldı.

        27 Mayıs 2015 Çarşamba günü gerçekleştirilen toplu açılış töreni Taşovamız eski TEKEL bahçesin de gerçekleştirildi.

        Açılışta konuşma yapan Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk ; Devletimizin Eğitim adına yaptığı hizmetler ortadadır.  Artık öğrenciler taşımalı eğitim sistemi ile uzak köşelerden merkeze taşına bilmektedir. Artık dün hiç kimsenin hayal bile edemediği " Fatih Projesi " ile, eğitim kurumlarının bütün alanlarında öğrencilerimiz en iyi şekil de teknolojiyi kullanarak gelecek günlere hazırlanmaktadır. Artık bizler Devlet olarak, ufak tefek meselelerden bahsetmiyoruz. Sadece son günler de yapılan hizmet faaliyetlerinden bahsetmek istiyorum. Biliyorsunuz artık bizler denizlere hava alanı yapıyoruz. Artık Hakkari de hava alanı açıyoruz. Artık Teknoloji sistemleri sayesin de uzayda yapılacak olan hizmetlerin alt yapısını yapıyoruz. Dolayısı ile İnşallah Devlet olarak daha dün hayal  dahi edemediğimiz bir çok hizmet alanlarına kavuşmuş bulunuyoruz. İnşallah bizler de Taşova da ki diğer hizmet kurumları olarak merkezi idarenin yaptığı bu hizmetlerden pay almaya çalışıyoruz. Bugün bunlar zaten bunun bir göstergesidir. Biliyorsunuz Doğal Gaz bizler için rüyaydı. Bizler göreve geldiğimiz andan itibaren sayın vekillerim ile beraber ilk olarak Doğal Gaz Şirketinin Genel Müdürü ile görüşerek, Enerji Bakanlığı ile görüşerek Doğal Gaz' ın Taşovaya gelmesi noktasında ilk adımları attık. İnşallah bu kış itibari ile hangi noktadan hangi sokaktan giderse inşallah vatandaşların hizmetine sunulacaktır." dedi.

        Protokol üyeleri yapımı tamamlanan Toplum Sağlığı Merkezi ve Sosyal Güvenlik Merkezine ziyaret gerçekleştirdi.

        Yapımına başlanan Taşova Anadolu İmam hatip Lisesi ve Yurdunun temel atma töreni protokol üyeleri tarafında yapıldı.  Kurban kesilerek Taşova Müftüsü Harun Yılmaz' ın duaları eşliğin de  temel atma töreni gerçekleştirildi. Protokol Daha sonra Yeniden düzenlenen Nihat Yıldırım Parkına ziyaret gerçekleştirerek ikramlar da bulunuldu.

            HABER - FOTOĞRAF : TANER BIYIK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert