Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
20 NİSAN Cumartesi 13:35

Genç TOKSOY’da Görev Değişimi

Taşova Orman Köylüleri Sosyal Yardımlaşma Derneği (TOKSOY) Başkanı Kazım Özdemir tarafından düzenlenen toplantıda Genç TOKSOY başkanlığına Abdulkadir Çetin seçildi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 25-12-2019 15:25   Güncelleme : 25-12-2019 15:25
Genç TOKSOY’da Görev Değişimi

Taşova Orman Köylüleri Sosyal Yardımlaşma Derneği (TOKSOY) Başkanı Kazım Özdemir tarafından düzenlenen toplantıda Genç TOKSOY başkanlığına Abdulkadir Çetin seçildi.

23 Aralık 2019 Pazartesi günü saat 19.30’da Başkan Kazım Özdemir Gençlik Kollarını oluşturmak için Yağmur Lokantası Üst katında toplantı düzenledi.

İki yıldır derneğin gençlik kolları başkanlığını yürüten ve aday olmayan Mustafa Ödübek, yaptığı açılış konuşmasında “Birlik beraberliğimize sahip çıkalım, yeni seçilen arkadaşa başarılar diliyorum” dedi. Divanın 

teşekkülünü teklif etti ve divan TOKSOY yönetim kurulu üyeleri Adnan Başaran, Mustafa Aksoy ve İskender Öztürk  seçilmesiyle kongre sürecine geçildi.Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasından sonra, Dernek Başkanı Kazım Özdemir selamlama konuşmasına Sarıkamış ve tüm şehitlerimizin ruhuna fatiha okuyarak başladı. Özdemir konuşmasında “Toksoy Derneğinin 2020 yılında projeleriyle ve yapacağı sosyal faaliyetleriyle çok başarılı bir performans sergileyeceğini bu çalışmalarda gençlerimize büyük görev düştüğünü dile getirdi. Mahalle temsilcileri oluşturarak geniş katılımlı kahvaltı programı düzenleyeceklerini,Yeni seçilecek Gençlik kolları başkan ve yönetimi ile derneğimiz daha da güçlenecektir” dedi.
Başkan Çetin “İyi bir yapılanma ve teşkilatlanma ile yönetim kurulu oluşturduklarını belirterek, Çıktığımız bu yolda ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım, Dernek Başkanımız Kazım Özdemir’in desteği ile ilçe gündeminde ses getirecektir. Biz Taşova Orman köylüleri gençleri olarak kahve köşelerinde zamanı boşa geçirme yerine proje üreten, vatana, millete faydalı işler yapacağımıza inandığımız için gençlik kollarında görev aldık. Yönetim kurulumuzda asıl ve yedek kavramımız yok ve yönetim kurulumuzda sayı sınırımız yok. Her genç Taşovalı arkadaşımıza ihtiyacımız var. Kendi işiyle mesleğiyle alakalı ilgi duyduğu birimi oluşturup kendileriyle çalışma yapmaya ekip olarak hazırız” dedi.
Taşovamıza ve köylerimize faydalı işler yapmak istiyoruz” dedi.
GENÇ TOKSOY YÖNETİM KURULU
Başkan
Abdülkadir Çetin
Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı
Elvan Keskin
Mali Hizmetler Başkan Yardımcısı
Tayyip Akgül
Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı
Ramazan Özdemir
Sekreterya
Uğur Öztürk
Çalışan Gençlik Sorumlusu
İbrahim Demirci
Okullar Gençliği Sorumlusu
Semih Pasun

Dilek ve temennilerden toplu fotoğraf çekimi ile toplantı sona erdi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert