Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 09:31

Taşova Elimi Tut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nden 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı

Taşova Elimi Tut Özel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Taşova Go Petrol restorantı'nda yemekli program düzenledi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 03-12-2019 16:59   Güncelleme : 03-12-2019 17:32
Taşova Elimi Tut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nden 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı

Taşova Elimi Tut Özel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Taşova Go Petrol restorantı'nda yemekli program düzenledi.

Taşova Elimi Tut Özel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında gerçekleştirilen program Taşova Go Petrol restorantı'nda saat 13:00 'de Taşova Kaymakamı Mustafa Berk Çelik ve  Rehabilitasyon Merkezi müdürü Ali Sandayak'ın konuşmalarıyla başladı.


Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ali Sandayak konuşmasında ;

"Burada bir araya gelip hem hoş bir vakit geçirmek,hemde sıkıntılarımızı dile getirmek için toplandık.Hepinize saygı ve sevgilerimi sunarak hoş geldiniz diyorum.Kıymetli misafirler 3 Aralık ne bir kutlamadır nede bayramdır. Toplumun ayrılmaz bir parçası olan engellilerin umutla geleceğe bakabilmelerini sağlayacak imkanlara kavuşturulması devletimizin öncelikli görevleri arasında yer alıyor.Ancak engellilerin üretken bireyler olarak kendi kendilerine yeterli duruma gelmeleri konusunda sivil toplum kuruluşlarına ve sorulumluluk taşıyan her insana görev düşüyor.3 Aralık Dünya Engelliler Günü,engellilere karşı olan sorumluluklarımızı bir kere daha hatırlatıyor,herkesin yapabileceği bir şeyin olduğu gerçeği noktasında neler yapabileceğimizi düşünmemiz için bir vesile oluyor.Dünya nüfusunun %10'u ,Türkiye nüfusunun %12'si engellidir.Bugünün anlamı üç beş satırla bitirilecek bir durum değildir onun için birlikte daha güzel şeylerin yapılması için katkıda bulunmalıyız der,saygılar sunarım"dedi.

Taşova Kaymakamı Mustafa Berk Çelik ve eşi  Dr. Merve Koç hanım tek tek bütün engelli ve engeli yakınları ile tanışıp ilgilendi ve engelli yakınları kaymakam Çelik'e sıkıntılarını anlattılar.

Taşova Gençlik Merkezi gitar kursu öğretmeni ve kursiyerlerin gitar dinletisi sonrasında pasta kesimi ve ikramı yapıldı.

Program hediye çekilişi ile son buldu.

Programa Taşova Kaymakamı Mustafa Berk Çelik ve eşi Merve Koç,Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk,Taşova Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer,Taşova Gençlik Merkezi Müdürü Sercan Şenel,Rehabilitasyon Merkezi müdürü Ali Sandayak,Rehabilitasyon Merkezi öğretmenleri ve personeli,engelliler ve engelli yakınları katıldı.

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert