Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 13:26

DEVLET BAHÇELİ AMASYA' DAN HÜKÜMETE YÜKLENDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 7 Haziran genel seçimleri öncesi Amasya' da miting yaptı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-05-2015 14:29   Güncelleme : 14-05-2015 14:29
DEVLET BAHÇELİ AMASYA' DAN HÜKÜMETE YÜKLENDİ

                  DEVLET BAHÇELİ AMASYA' DAN HÜKÜMETE YÜKLENDİ

700; background-color: #FFFFFF">        Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 7 Haziran genel seçimleri öncesi Amasya' da miting yaptı.

        Bahçeli; Başbakan Ahmet Davutoğlu'na  "Şeref kim siz kimsiniz. Siz şerefsizliğin markası oldunuz. Şerefi biliyorsa Erdoğan'a öğretsin" dedi.

            ALLAH DOSTU MÜBAREK ZATLARA SESLENİYORUM

        Bütün Allah dostu mübarek zatlara seslendiğini belirten Bahçeli, "Türkiye’de şu anda gerçekleşenlerden ibret alınız. Bilesiniz ki aynıları yarın sizin de başınıza gelebilecektir. Bugünkü inanç istismarcılarının sizi de şaklaban, şarlatan, işbirlikçi, paralelci ve hain olarak suçlamaları yakındır. Sizleri tıpkı darbeciler gibi yargılamaları zaman meselesidir." uyarısında bulundu. Yargıda yaşananları da eleştiren Bahçeli, "AKP iktidarında tilkiler savcı olmuş, tavuklar tanıktır. Canavar yargıç kürsüsünde, kuzular sanıktır." ifadesini kullandı.

            13 YILDA ADALET İLE REZALET YER DEĞİŞTİRDİ

        "AKP yıllarının enkaz ve pisliklerini imha edip yerine mutlaka yenisini, daha güzelini koyacağız. Rüşveti, kayırmacılığı, hırsızlığı ve aldatmayı ise AKP ile birlikte tarihe gömerek hesap sorma sürecini başlatacağız. AKP zihniyeti 13 yıldır işbaşındadır. Yaptıklarını yaptılar, yapamadıklarını harabeye çevirdiler. Bunlar herkesin gözü önünde gerçekleşmiştir. Dağılmadık yapı, kırılmadık gönül, incinmedik yürek bırakmadılar. 13 yılda, adalet ile rezalet yer değiştirmiştir. 

            DEVİR HARAM YİYENLERİN DEVRİ

        Çürüme ve kokuşma ayyuka çıkmıştır. Ne çocuklarımızın girdiği sınavlara güvenimiz kalmıştır. Ne polislerimizin okuduğu okullardan eser kalmıştır. Ne memur alımlarında hakkaniyet gözetilmiştir. Ne de hak, hukuk ve helal kazanca riayet edilmiştir. Devir haram yiyenlerin devridir. Devir ayakkabı kutularına Amasyalı masumun nafakasını koyan vicdansızların devridir. Namuslu olmak kenardadır. Şerefli ve onurlu duruş rafa kaldırılmıştır."
 

            SANIKLAR ŞAŞKIN, AVUKATLAR ÇARESİZ, TANIKLAR YALANCI, DELİLLER SAHTEDİR

        AKP düzeninde, gün geçmiyor ki, bir hukuk skandalı patlak vermesin. İnsanımız bakıyorsunuz bir gün tutuklu, ertesi gün serbesttir. Sabahın köründe sözde operasyonlar, insanlar derdesttir. Sanıklar bir gün önce idamlık, elleri kelepçeli, ertesi gün masumlardır. Davalar yanlıştır, hakimler kuşkuludur, savcılar tutarsızdır, sanıklar şaşkındır, avukatlar çaresizdir, tanıklar yalancıdır, deliller sahtedir. AKP zihniyetinin parmağı, adaletin gözüne girmiştir. Mahkemeler garabet kumpanyasıdır. Deyim yerindeyse tilkiler savcı olmuş, tavuklar tanıktır. Canavar yargıç kürsüsünde, kuzular sanıktır.

            SANIK MISIN, TANIK MI BİRİLERİNİN KEYFİNE KALMIŞTIR

        Kim haklı, kim haksız birbirine geçmiştir. Kim yalancı kim dürüst içiçe girmiştir. Masum musun, mahkûm mu belli değildir. Sanık mısın, tanık mı birilerinin keyfine kalmıştır. Nerede AKP orada haksızlıktır, Nerede AKP orada pisliktir. Nerede AKP orada rezilliktir. İşini özeti budur.

            BİR GÜN ALLAH DOSTU, ERTESİ GÜN HOCA GÖRÜNÜMLÜ ŞAKLABAN

        AKP saltanatının adaletinde: Bir gün önce vatan kahramanısın, ertesi gün hain. Bir gün önce darbecisin, ertesi gün mazlum. Bir gün önce el öpülen, ziyaretine gidilen yüce din alimisin. Ertesi gün AKP’ye rakip paralel örgütün gizli şefisin. Bir gün önce mübarek bir Allah dostusun dillerinde övgüleri bitmeyen. Bir gün sonra, Erdoğan’ın işine gelmediği anda maazallah oluyorsun “Hoca görünümlü Şaklaban” Yeri gelir; Pensilvanya’ya bakanlar kafileyle gider, milletvekilleri gönderilir, ne istediler de vermedik denilir. Yeri gelir dün övülenler, el üstünde tutulanlar Milli Güvenlik Siyaset Belgesi’ne legal görünümlü illegal örgütler olarak yazılırlar.

 

 

 

 

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert