Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 09:40

Boraboy İlkokulu Yapılan Törenle Açıldı

2017 yılında eğitim ve öğretime kapanan Boraboy İlkokulu 2 yıl sonra yapılan törenle tekrar açıldı.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 04-10-2019 12:19   Güncelleme : 04-10-2019 12:43
Boraboy İlkokulu Yapılan Törenle Açıldı

2017 yılında eğitim ve öğretime kapanan Boraboy İlkokulu 2 yıl sonra yapılan törenle tekrar açıldı.

İstanbul’da faaliyet gösteren  Boraboy Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğince başlatılan ve Boraboy Köyü Muhtarlığının katkıları ile tadilat çalışmaları tamamlan Boraboy İlkokulu 04.10.2019 cuma günü yapılan törenle açıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan törende,Boraboy Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Vedat Gökçe, köy Muhtarı İzzet Öz ve Taşova Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer'in konuşmaları'nın ardından okul öğrencilerinin şiir ve oyun gösterileri yapılarak,plaket taktimine geçildi. Boraboy Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Vedat Gökçe'ye plaketi Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu'ndan, köy muhtarı İzzet Öz'e palketi Taşova Belediye Başkanı Bayram öztürk tarafından takdim edildi.Kurdele kesimi ile devam eden tören, köy hanımlarının yaptığı yöresel yemek ikramlarıyla son buldu.

Törene Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu,Taşova Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer,Taşova Belediye  Başkanı Bayram Öztürk,Kurum Müdürleri,Öğretmenler ve köy halkı katıldı.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert