Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 08:40

Belevi Köy Konağı Hizmete Açıldı

İstanbul’da faaliyet gösteren Belevi Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Belevi köyü muhtarlığı Belevi köyü için “Hep birlikte el ele Hedefe” sloganı ile eski belediye binasının çok amaçlı Sosyal Donatı projesi sonrasında Köy konağı, misafirhane, yemekhane-düğün salonu, Muhtarlık odası Dernek odası projesi Kurban bayramının 2. günü tamamlanarak törenle açılışı açıldı.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 13-08-2019 11:36   Güncelleme : 13-08-2019 11:36
Belevi Köy Konağı Hizmete Açıldı

İstanbul’da faaliyet gösteren Belevi Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  ile Belevi köyü muhtarlığı Belevi köyü için “Hep birlikte el ele Hedefe” sloganı ile eski belediye binasının çok amaçlı Sosyal Donatı projesi sonrasında  Köy konağı, misafirhane, yemekhane-düğün salonu, Muhtarlık odası Dernek odası projesi Kurban bayramının 2. günü tamamlanarak törenle açıldı.

12 Ağustos 2019 Pazartesi günü saat 11.00’de Belevi Merkez camiinde yapılan Mevlid-i şerif sonrası Belevi Kasabası Derneği ve Köy Muhtarlığının Belevi köyüne kazandırmış olduğu köy konağının açılış töreni Saat 13.00’de başladı.

Açılışa; Kaymakam Talha Altuntaş, Amasya milletvekili Hasan Çilez. Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, İstanbul’daki Taşova dernek başkanları, il genel meclis  üyeleri, siyasi parti başkanları ile Belevi köyü halkı katıldı. Saysı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan etkinlikte Kur’an-ı Kerim  tilavetinden sonra çeşitli konuşmalar yapıldı.

Açılıştan sonra misafirlere yeni yemekhanede yemek verildi.

Belevi Derneği Yönetim Kurulu adına Başkan Hacı Taşova ve Belevi  köyü Muhtarlığı  adına Servet Şenel, ”Açılış törenimize ve 13 Ağustos 2019  Salı günü Baldıran Yaylasında yapacağımız şenliğimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz.”  dediler

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert