Şenel "Taşova Hentbol Spor Kulübü olarak 26 maçlık 2014 2015 sezonunu tamamlamış bulunmaktayız.

        Süper ligdeki ilk sezonumuz da ligi de 4. bitirerek büyük bir başarı elde etmiş durumdayız. Bu sezon başlarken hentbol kamuoyunda şu intiba oluşmuştu. 9.000 nüfuslu bir ilçe takımı 2 sınıf oyuncularla kurulmuş , bu oyuncu yapılanmayla garanti küme düşecek bir takım. Hentbol süper ligine bir hasta adam daha geldi. Peki ne oldu da bu takım 4. oldu. Tesadüfmüydü bütün bunlar. Mükemmel bir insan, Mükemmel bir antrenör. Hakan Günal. Sezon başı anlattıklarımıza, hayallerimize, yapmak istediklerimizin hepsine ortak oldu. 14 tane bitmiş denilen aslan yürekli gencin aslında istedikleri zaman neler yapabileceklerini ortaya çıkardı. Ve inanılmaz işlere hep birlikte imza attılar.
Tabi daha hiçbir şey bitmedi. Bu gençler , teknik ekibimiz ve yönetim kurulumuz bitti demeden de hiç bir şey bitmemiştir. Buradan vefakar seyircimize de teşekkürü bir borç bilirim. Ligin tamamında bizleri yalnız bırakmamışlar tribünleri doldurmuşlar.Bu takımla yatıp bu takımla kalkıp sınırsız bir şekilde bizleri desteklemişlerdir.Yenildiğimiz maçlarda bile kucak açmasını bilmiş, " Taşova Sizinle Gurur Duyuyor " tezahüratlarıyla tirübünleri inletmişlerdir. Sağolsunlar var olsunlar.

        Bizlerde yönetim kurulu olarak sezon başladığı günden bugüne gecemizi gündüzümüze katarak oyuncularımızı mağdur etmemek için, Taşovamızın ismini de daha yukarılara taşımak için var gücümüzle çalışmaktayız.Çalışmaya da devam edeceğiz.

 

        Hiç kuşkusuz bu takım sizlerin eseridir. Şuan da bu takım çok büyük bir başarı elde etmiştir. Ancak hiçbir şey daha bitmedi. Play off 1 . turunda Milli Piyango ile yapacağımız maçlarda da 14 tane aslan yürekli gence ve teknik ekibimize güvenimiz tamdır. Gerekeni yapacaklarında hiç şüpeniz olmasın. Yeterki bizlerin yanlarında olduklarını bilsinler. Herkesi Saygı ve Sevgiyle selamlarım"dedi.