Saygı Değer Taşova Halkımız Ve Değerli Hemşerilerimi

Saygı Ve Muhabbetle Selamlıyorum diyen Torun

 

Devlet gücünü kullanarak siz değerli Taşovalılara işkur aracılığı ile iş imkanı sunmak suretiyle ekonomik anlamda çözüm ürettiklerini sanan Belediye başkan adayı ve ilçe başkanı Devletin bu imkanını dağıtırken dahi adil olmadıkları da aşikardır.

İlçemizde İşkur dan faydalanmak için ikametgahınız Taşovada olacak ailede  en az 5 veya 6 oy olacak. Bu da ihtiyaç sahiplerine öncelik tanınmadığının , garibanın düşünülmediğinin bir göstergesidir.

Seçim sürecinde başkan adaylarımız ,  hazırlatmış olduğu , gıda paketleri ve kap, kaçak, tabak,çanak gibi , hediyelik eşyalarla , siz saygıdeğer hemşerilerimizden ,  oy talebinde bulunduklarını üzülerek izliyorum.Bu  siyasi  bir rüşvettir, haramdır, kul hakkıdır, Etik olmayan ve insanlarımızı rencide edici bir harekettir.

Yine Seçim sürecinde yapmış olduğum yaklaşık 1000 hane yi ziyaretlerimde  yine başkan adaylarının  siz hemsehrilerimize Belediyeden ve değişik kurumlardan iş sözü vererek umut tacirliği yaptıklarını görmekteyim ve duymaktayım.

Bu asılsız ve gerçekleşmesi zor olan vaatler önceki seçimlerde de dile getirilen siyasi enstüruman olduğu ve buna itibar edilmemesi gerektiğini siz saygıdeğer hemşehrilerim gayet iyi bilmektesiniz.

Bu gerçek  başkan adaylarımızın ilçemizin ekonomik anlamda sorunlarına çözüm üretmekte samimi olmadıklarının göstergesidir.

Bir de diyorlar ki iktidar partisi olmayan belediyeye hizmet gelmez,

Taşova da iktidar partisinde Belediye başkanlığı yapan Her iki adayımızada soruyorum?

2000 li yıllarda nüfusumuz Köyleri ile birlikte 57 bin iken komşumuz Erbaa 47 bin idi.

Şu an da bizim nüfusumuz 31 bin 500 iken Erbaa nüfusu 95 bin olmuştur.

Söz konusu bu ilçe 20 yıl iktidar olmayan siyasi bir iradenin yönetimi ile ilçesine yatırım alanları kazandırmak sureti ile  istihtama öncülük edip göçü önlediğinin göstergesidir.

İktidar tarafından  Bölgemizde Merzifon ilçesinin  sanayisi nin büyütüldüğü , Suluova ilçesine  yatırımcıların getirildiği  bir dönemde ilçemize de Doğal gazın yatırım olarak sunulduğu acı bir gerçektir.

İlçemize reva görülen bu durumu siz saygıdeğer Taşovalı Hemşerilerimin taktirine bırakıyorum.

Yapılacak olan mahalli idareler seçiminin , ilçemize ,  bölgemize ve siz saygıdeğer hemşerilerimize , hayırlar getirmesini Cenabı Allahtan diler , herkesi saygı ve hürmetlerimle selamlarım.

Süleyman TORUN

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI