Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 09:22

Millet İttifakı'ndan Basın Açıklaması

Millet İttifakı'ndan Basın Açıklaması

CHP
Giriş Tarihi : 25-03-2019 09:28   Güncelleme : 25-03-2019 09:28
Millet İttifakı'ndan Basın Açıklaması

Değerli Taşova Halkı,
 31 Mart 2019’da gerçekleşecek olan Mahallî İdareler Seçimine bir aydan daha az bir süre kala ilçemizde kardeşlik havasında geçmesini temenni ettiğimiz propaganda sürecine gölge düşüren davranışlar sergileyen iktidar partisi mensuplarının tutumlarından bahsetmek istiyoruz sizlere.
 Yıllardır insanları ayrıştırmak ve kendinden olmayana yaşam hakkı vermemek üzerine bir politika kuran Ak Parti ilçemizde de bu tutumunu sürdürmeye devam etmektedir. Bu seçimde papuçun pahalı olduğunu anlayan iktidar partisindeki bazı insanlar, yıllardır yaptıkları gibi insanları ekmekleriyle tehdit ederek oy devşirmeye çalışmaktadırlar. Geçmişte olduğu gibi Bu tehditleri savuran hatta kendilerine oy vermeyeceklerini anladıkları vatandaşlara sosyal medya üzerinden “embesil” vb türden hakaretler eden Ak Parti Taşova Kadın Kolları, ilçemizde AK Parti’nin yaşayacağı seçim hezimetinin âdeta habercisi gibidir.
 İş-Kur çalışanlarının maaşlarını belediye ödemediği hâlde, bu seçimde sırf oy alabilmek için 500’ün üzerinde insana iş sözü verilerek maalesef bir “yalan” furyası ile oy üzerinden hayal tacirliği yapmak acizliğine düşülmüştür. Yalanlar bununla da kalmamış, henüz yapımına bile başlanmamış olan Huzur ve Bakımevine de idareci ve çalışan olarak işe alacağız diye söz verilen insanlara da “umut tacirliği” yapılmaktadır. Evine ekmek götürmeye çalışan ve işkur da çalışan insanlarımızı adeta partinin seçim elemanı gibi görmektedirler.
 Yalan vaatlerde bulunulduğu yetmiyormuş gibi ONURLU BİRER SEÇMEN OLAN vatandaşlarımız, sırf başka siyasî partilerin seçim bürolarına gittikleri için, tehdit edilmektedirler. UMUT TACİRLİĞİ YAPANLARA bir kez daha sormak istiyoruz : Geçmişte tehdit ettiğiniz ve hatta “ EMBESİL, HAİN, MÜNAFIK” diye hakaret ettiğiniz bu insanlardan hangi yüzle ve nasıl oy isteyeceksiniz?”
Korkusuzca, Taşova Ak Kadınlar resmî Facebook sayfasından; “Yediği çanağa pislemekle suçladığınız, Ak Parti aleyhine çalıştığını iddia ederek bundan sonra size burada rahat yok diyerek tehdit ettiğiniz, İş-Kurcu embesiller bundan sonra ikinci yarı başladı, hainler tespit edildi, şimdi adam kayırma devri başladı diyerek” utanmazlığınızı itiraf ettiğiniz cümleleri sarf ettiğiniz insanların yüzüne sokakta gezerken nasıl bakıyorsunuz. Bu kadar mı kin, nefret ve iktidar hırsı bürüdü gözünüzü?;
 “Rızkımı veren Hüda’dır, kula minnet eylemem.” diyen bir geleneğin içinde gelen bu insanları sizlerin şerrinden korumak da bizim başlıca görevimiz olacaktır. Kimse merak etmesin, sabırlı olsun, kimsenin ekmeğiyle oynamayacağımıza söz veriyor ve Mart’ın sonu bahar diyoruz..
Saygılarımızla…

MİLLET İTTİFAKI
İYİ PARTİ – CHP

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert