Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 13:52

Özgür Özdemir Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

31 Mart'da yapılacak yerel seçimler öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti ittifakının belediye Başkan adayı Özgür Özdemir ve beraberindeki heyet sanayi esnafını ziyaret etti.

CHP
Giriş Tarihi : 13-03-2019 16:26   Güncelleme : 14-03-2019 09:27
Özgür Özdemir Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

 13.03.2019 Çarşamba günü (bugün) yapılan ziyarete :İYİ Parti Amasya İl Başkanı Adnan Kır, CHP ve İYİ Partinin ittifak Adayı Özgür Özdemir, İYİ Parti Taşova İlçe Başkanı İsmail Yüksel, il genel ve belediye meclisi üye adayları katıldı.

 Sanayi Sitesinde yer alan bütün iş yerlerini  tek tek dolaşarak esnaf ile kucaklaşan Özdemir esnafın büyük desteğini aldı. Belediye Başkan Adayı Özdemir’e sanayi esnafı yakın ilgi gösterdi. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaretlerde esnafların sorunları dinlendi.

    Özdemir; Sanayi esnafının yanında olmasından ve kendisine gösterdiği ilgiden mutluluk duyduğunu dile getirerek teşekkür etti. Esnafın desteğinin kendisine güç verdiğini belirten Belediye Başkan Adayı Özdemir; "Esnafımızın bize karşı olan tutumu, samimiyeti ve gösterdikleri sevgi bizi çok mutlu ediyor. Onlarla birlikte olmak bize güç veriyor. İnşallah onların duaları ve destekleriyle göreve geldiğimizde,Sanayi esnafının sorunlarını beraber çözeceğiz “dedi

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert