Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 NİSAN Cuma 01:35

Muhtar ve Muhtar Adaylarına Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Mahalli idareler ile mahalle muhtarlıkları ve ihtiyar heyetleri seçimleri, bilgilendirme toplantısı Kaymakam Okan Yenidünya başkanlığında müftülük konferans salonunda düzenlendi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 24-01-2019 11:57   Güncelleme : 24-01-2019 12:18
Muhtar ve Muhtar Adaylarına Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

 Toplantıya Kaymakam Okan Yenidünya , Teğmen Ömer Altun, Emniyet Müdürü  Yılmaz Polat, kurum müdürleri ile çok sayıda muhtar ve muhtar adayı katıldı.Taşova İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Polis memuru Uğur Akbay, muhtar ve muhtar adaylarına yönelik bilgilenderime sunumu gerçekleştirdi.

Daha sonra bir konuşma yapan Kaymakam Okan Yenidünya:

 Değerli muhtarlarımız, muhtar adaylarımız öncelikle hepiniz hoşgeldiniz.Bu toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek başlayalım.
 Hepinizin bildiği üzere 31 Mart tarihinde yerel seçimlerimiz olacaktır.Bu seçimi demokrasiye uygun bir şekilde huzur ve esenlikli bir şekilde tamamlanması için bizler kamu kurum ve kuruluşları olarak azami dikkati göstermekteyiz göstermeyede devam edeceğiz.Bu yalnız bizlerle olacak bir durum deil sizlerin muhtar ve muhtar adaylarınınfa katkısı lazım.Biliyorsunuz bu seçimde özlük hakları oldukça iyileştirildi buda demek oluyorki katılım sayısı herzamankinden biraz daha fazla olacaktır.Demokrasinin gereği bu, her köyde birden fazla muhtar adayıda olacaktır.Sizler hepiniz aynı köylerde yaşayan insanlarsınız çoğunuz komşu hatta akrabasınız sizlerden bizlere yardımcı olmanızı da bekliyoruz.Karşılıklı diyalog halinde her sıkıntınızda sorunlarınızda konuşabiliriz.Ancak olumsuz koşullara şiddete ve benzeri durumlara düşmemek sizlerden istediğimiz şeydir. Dedi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert