Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 NİSAN Cuma 21:24

Özgür Mobilya Web Sitesi Yenilendi ...

1997 Yılından bu yana gelişen tecrübesi ve başarı ile mobilya sektöründe Türkiye’ nin ve Dünyanın saygın markaları arasına girmeyi hedefleyen ÖZGÜR MOBİLYA , Amasya’nın şirin ilçesi Taşova’da 8.000 m2’si açık alan üzerinde kurulu 4.000 m2 kapalı alanda üretimine devam etmektedir. Amasya , Taşova ve Erbaa mağazaları ile 11.000 m2 alanda sergilediği mobilyaları müşterilerinin beğenisine sunuyor.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 18-12-2018 10:59   Güncelleme : 18-12-2018 11:24
Özgür Mobilya Web Sitesi  Yenilendi ...

Tüketici memnuniyetini, kalite ve sağlamlığı, her bütçeye uygun fiyatlarla sunmayı olmazsa olmaz felsefesi kabul eden firma ,  yüksek üretim kapasitesi ve uzman kadrosu  ile ürettiği ürünlerine iki yıl garanti vermektedir. ÖZGÜR markası altında mutfak dolapları,bazalar ,yataklar ,koltuk takımları, kanepeler  , yatak odası takımları ve oturma grupları  üreten firma ISO 9001 kalite belgesine sahiptir.

 

   Karadeniz İhratçılar Birliği üyesi olan  ÖZGÜR MOBİLYA  yeni modellerini tanıtmak ve yeni mağazalarla tanışmak için her yıl SAMSUN Mobilya  fuarına katılmaktadır.

 

     Bu zamana kadar yurtiçi ve yurtdışında katılmış olduğumuz fuarlar ve yılların tecrübesi ile müşteri portföyünü sürekli gelişime açık tutan ÖZGÜR MOBİLYA  yurt içinde 60’a  yakın satış mağazasın da, ve yaptığı ihracatlar ile ürünlerini müşterileriyle buluşturmaktadır.

      ÖZGÜR  Mobilya olarak temel hedeflerinin yeni teknolojilerle ve kalifiye çalışanlarla sürekli gelişim ile müşterilerine  her zaman en iyisini  sunmaya  gayret ettiklerini belirten  yönetim kurulu başkanı Ali Rıza AĞIŞ , hazırladıkları yeni web sitesinde yüzlerce ürünü bulabileceklerini  ifade etti .

 Siteyi ziyeret etmek için lütfen tıklayınız    www.ozgurmobilya.com/

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert