Taşova Spor’un eski futbolcularından, emekli öğretmen ve Fenerbahçe Kongre Üyesi Adnan Yıldırım, vefatının ikinci yıl dönümünde kabri başında düzenlenen törenle yad edildi.
26 Ağustos 2024 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu aramızdan ayrılan merhum Adnan Yıldırım için gerçekleştirilen programda Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu ve merhumun ruhuna dualar bağışlandı.
Takım Arkadaşı Fuat Uçaş: "Hüznünü Halen Yaşıyoruz" Anma töreninde duygusal bir konuşma yapan, Taşova Spor döneminden takım arkadaşı Fuat Uçaş, Adnan Yıldırım’ın yokluğunu derin bir üzüntüyle hissetmeye devam ettiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:
"Çok iyi bir eğitimciyi, değerli bir spor insanını ve canımızdan bir kardeşimizi kaybetmenin hüznünü ilk günkü gibi yaşamaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine ve tüm arkadaşlarına sabırlar diliyorum."












