AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, Taşova’da gerçekleştirdiği yoğun ziyaret programıyla vatandaşlarla bir araya geldi. 11 Nisan 2026 Cumartesi günü ilçeye gelen Çilez, hem ilçe merkezindeki esnafın nabzını tuttu hem de köylerde hemşehrilerinin sofrasına misafir oldu.
Merkezden Köylere Samimiyet Köprüsü
Programına Taşova merkez esnafını ziyaret ederek başlayan Milletvekili Çilez; daha sonra Alpaslan, Uluköy ve Yayladibi (Halamaz) köylerini ziyaret etti. Vatandaşların taleplerini tek tek dinleyen ve notlar alan Çilez, köylerdeki samimi karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Yayladibi Köyü’nde Taziye ve Asırlık Çınara Ziyaret
Yayladibi Köyü ziyaretinde Muhtar Elvan Duran ile bir araya gelen heyet, geçtiğimiz günlerde vefat eden annesi Güllü Duran için başsağlığı dileklerini iletti. Ziyaretin en anlamlı anlarından biri ise köyün asırlık çınarı, 110 yaşındaki Emine Maden’in ziyareti oldu. Yaşlı vatandaşla yakından ilgilenen Çilez, hayır duasını aldı.
"Gönül Gönüle, Samimi Sohbetler"
Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Hasan Çilez: "Gönül gönüle, samimi sohbetlerde buluştuğumuz bu güzel ziyarette bizleri içtenlikle karşılayan tüm hemşehrilerimize misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
Milletvekili Çilez’in Taşova programına; AK Parti Taşova İlçe Başkanı Gökhan Aykan, İl Genel Meclisi Üyeleri Tekin Sobacı ve Reşat Korkmaz'ın yanı sıra, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları yönetimi ile çok sayıda partili eşlik etti.





















