1-Anadolu Lisesi
 
         2014-2015 Eğitim Öğretim yılında Anadolu Lisesi ne 9.sınıf öğrencileri iki şube ile eğitime başladı. Okulumuz Anadolu Lisesi kısmından mezun olacak olan öğrencilerimiz ise üniversite sınavlarına girerek Sayısal, Sözel ve Eşit Ağırlık alanlarında istedikleri bölümlerde üniversite eğitimi almaktadırlar.
 
             2- Anadolu Meslek Lisesi
 
         2014-2015 Eğitim Öğretim yılında Anadolu Meslek Lisesi ne 9.sınıf öğrencileri bir şube ile eğitime başladı. 10.sınıfta Çocuk Gelişimi Bölümüne devam edecekler.Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümünden mezun olanların Okul öncesi öğretmenliği ve Özel eğitimde öğretmen yardımcılığı işlerinde istihdam olanakları mümkündür.
 
         Taşova Lisesi’nin kademeli olarak Anadolu Lisesi’ne dönüşmesi nedeni 11. ve 12. sınıflar eğitime devam etmektedir.
 
         Niçin Taşova Yeşilırmak Çok Programlı Lisesini tercih etmelisiniz?
 1. Genç ve dinamik öğretmenlerden oluşan bir kadroya sahibiz.
 Okulumuzda yürütmekte olduğumuz koçluk sistemi ile kuvvetlendirdiğimiz öğretmen-öğrenci-veli işbirliği ile eğitiminizi mümkün olduğunca iyi almanıza gayret gösteriyoruz.
 
 2. Tüm sınıflarımızda düzenlediğimiz deneme sınavları ve yetiştirme kursları aracılığı ile sizlerin üniversite sınavına en kısa sürede hazır hale gelmenizi sağlıyoruz.
 
 3. Başta güreş olmak üzere Atletizm, futbol, futsal, badminton gibi pek çok farklı spor dalında kendinizi geliştirmenize imkan sunuyoruz. Ayrıca çeşitli spor aletleri ile donatılmış bir spor salonunda spor yapabileceksiniz.
 
 4. Okulumuzun tüm sınıflarında F@TİH projesi kapsamında bulunan Akıllı Tahtalar ve 9. sınıf öğrencilerimize ücretsiz dağıtılan tablet bilgisayarlar ile teknolojinin tüm imkanlarından yararlanabileceksiniz.