Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 MART Salı 08:58

Kaymakam Çelik'in Bayram Mesajı

Taşova Kaymakam Mustafa Berk ÇELİK, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 01-08-2020 10:17   Güncelleme : 01-08-2020 10:17
Kaymakam Çelik'in Bayram Mesajı

Taşova Kaymakam Mustafa Berk ÇELİK, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bayramlar, millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir. Bizler bir Kurban Bayramını daha idrak etmekte, bu mübarek günlerin rahmet ve bereketinde buluşmaktayız. Bugünlerde birbirimize elimizi uzatır, kucaklaşır ve gönül kapılarımızı açarız.
Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı bayramlar, eşin, dostun, akrabanın, hastaların ve büyüklerin ziyaret edildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların giderildiği, küskünlerin barıştığı sevgi ve mağfiret günleridir.

Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, bu müstesna bayramımız umuyorum ki; milli birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak için canını ortaya koymuş aziz şehitlerimizle, kahraman gazilerimizi ve emanetlerini unutmadığımız, çocuklarımızı ve yaşlılarımızı sevindirdiğimiz, bize verilen nimetleri ve sevgimizi paylaştığımız bir bayram olur.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı’nın ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyor; başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert