TAŞOVA KAPALI SPOR SALONU 450 BİN TL MALİYETLE YENİLENİYOR

        Taşova Kapalı Spor Salonu 450 bin TL maliyetle yenilenerek, Süper Lig için daha modern hale getiriliyor.

        1997 yılın da yapımı tamamlanan Taşova Kapalı Spor Salonu, 18 yıldır Taşovalı hemşerilerimize hizmet veriyordu. Temsilcimiz Taşova Hentbol Spor Kulübünün Süper Lig' e çıkması ve Beşiktaş gibi büyük kulüplerin Taşovamıza gelmesine vesile olurken Spor salonunun yağmurlu günlerde çatı' dan suyun sahaya sızması gibi olumsuz durumlar da meydana geliyor maçların gecikmesine neden oluyordu.

        Böyle olumsuz durumların gerekli mercilere iletilmesi ile " Gençlik ve Spor Bakanlığından " yaklaşık olarak 450 bin TL 'lik ödenek ile gerekli tamir ve bakım yapılarak önümüzde ki sezona hazır olacağı belirtildi.

        Konu ile ilgili bilgi aldığımız Taşova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Dayıbaş; " Spor Salonumuzun tadilat ihalesi Yaklaşık olarak 450 bin TL' ye Tokat' tan Eray İnşaat firmasına verilmiş olup çalışmalar başlamıştır. Spor Salonumuzun Çatısı komple değişecek olup, zemin parkeyi 9 mm' lik Sentetik Kauçuk kaplama yapılacaktır. Tribünlerin altında olan yedek kulübeleri karşı tarafa alınacak, Yeni Skorbord gelecektir. Yine salonumuzun soyunma odaları, tuvalet, banyo ve teras kat komple yenilenecektir. Bütün bu işler için 120 gün ihale süresi olup yetkili firma daha kısa sürede biteceğini belirtti." dedi

            HABER - FOTOĞRAF : TANER BIYIK