20.12.2014 Cumartesi günü Saat 09:00' da ilçemize yapılan ziyarete Gazeteci, Yazar, CHP Parti Meclisi Üyesi Tuncay Özkan, CHP Amasya Millet vekili Ramis Topal, CHP Amasya Parti Meclis Üyesi Serpil Öztürk,. CHP Amasya İl Başkanı Hüseyin Duran, CHP Taşova İlçe Başkanı Ömer Özalp, Taşovalı İş adamlarımızdan Ali Rıza Ağış  ve partitiler katıldı.

CHP Taşova İlçe Başkanlığı önünde Partililerle bir araya gelen Tuncay Özkan vatandaşların sorunlarını dinlerken, Taşova için neler yapılması gerektiği hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Vatandaşlarla birebir ilgilenen Özkan, " Yeni Türkiye için değil yeniden Türkiyeyi ayağa kaldırmak için geliyoruz. Türkiyemizin en büyük sorunu işsizlik, iktidarımız da işsizliği sıfıra indireceğiz, atanamayan öğretmenleri atayacağız, çocuklarımızın yurt sorununu çözeceğiz ve aile sigortası kartı uygulamasını hayata geçirerek sizleri namerte muhtaç etmeyeceğiz, bu kartlara bin beş yüz TL yatırıp sizleri kurtlu bulgur,kurtlu makarna, kurtlu pirinçten kurtarıp, bu kartlar sayesinde istediğiniz yerden istediğiniz gibi alış veriş yapmanızı sağlayacağız. Halkımızla kucaklaşacağız sizlerler omuz omuza verip ne bu ülkeyi böldüreceğiz nede bu ülkeden bir çakıl taşını vereceğiz." dedi. Özkan Özellikle kadınların Türkiye'deki önemine dikkat çekerek, “Cumhuriyeti yükseltecek kadınlardır” dedi.

Daha sonra partililer Taşovamıza bağlı Esençay köyü ve Alpaslan köylerine giderek burada ki vatandaşlarla bir araya geldi.