Tören saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.

 Törene: AKP Amasya milletvekili Hasan Çilez AKP Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, AKP Taşova İlçe Başkanı Tekin Sobacı, Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı

Tören de konuşma yapan AKP Taşova ilçe Başkanı Tekin Sobacı:

 Değerli Hemşerilerim dava arkadaşlarım seçim büromuzun açılış törenine hepiniz hoş geldiniz.Yeni bir seçim arifesindeyiz.Taşova'ya hizmete devam etmek için hep birlikte gece gündüz çalışacağız.Bugün den itibaren  gönül gönüle, bütün teşkilatlarımızla, Bayram Öztürkle birlikte Taşovanın gelecek 5 yılına bir damga daha vuracağız. Seçim büromuz hayırlı uğurlu olsun. dedi.

 Daha sonra konuşma yapan AKP Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek : 31 Mart'ta çok önemli bir seçime daha hep beraber gidiyoruz.Bu bizim AKP kurulduğu süreçtten buyana sizlerle katılacağımız 14. seçim, 2002 den bu yana 13 seçimi başarıyla atlattık ve bu süreçte memleketimize çok önemli hizmetler yaptık.Belediye Başkanımız çok çalışkandır.Taşovamıza büyük hizmetler yapmıştır.Yeni projeleriyle bu hizmetleri devam ettirecektir Taşovayı çok daha güzel bir Taşova haline getirecektir.Bizde bunu için elimizden gelen her şeyi yapacağız tabiki de bu halkımızın desteği ile olacaktır.Önümüzdeki seçimin başta Taşova'mıza ülkemize ve tüm milletimize hayırlı olmasını diliyorum açışışa katılımınız için teşekkür ediyorum dedi.

 Belediye Başkanı Bayram Öztürk ise konuşmasında: Çok değerli Taşovalı hemşerilerimiz sizleri şahsım adına Taşova Belediyesi adına saygıyla muhabbetle selamlıyorum.31 Marta doğru ilerlerken bugün itibari ile seçim büromuzu açıyoruz. Seçim çalışmalarımızı aktif bir şekilde başlatıyoruz.5 yıl çok hızlı geçti 5 yıl önce sizlere verdiğimiz sözlerin hemen hemen yüzde seksenini tamamladık ve anlımızın akıyla sizlerin karşısına bir kez daha çıkmış bulunuyoruz. Önümüzde yapacak çok işlerimiz var. Taşova'nın geçmişten kaybedilmiş yılları var.Bizler önümüzdeki bu 5 yıllık dönemde hem geçmişteki eksikliklerimizi gidereceğiz hemde gelecekte kaybedilen yıllarımızı telafi edeceğiz.Sizler için daha yaşanabilir bir Taşova için elimizden gelen gayreti göstereceğiz dedi.