Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 MART Salı 09:22

KAYMAKAM KUDRET KURNAZ’ın ONURUNA VEDA YEMEĞİ VERİLDİ

2015 yılı Nisan ayından bu yana ilçemizde görev yapmakta olan Kaymakam Kudret Kurnaz’ın tayininin Çanakkale ili Gökçeada ilçesi Kaymakamlığına çıkması nedeni ile onuruna veda yemeği verildi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 18-09-2018 09:44   Güncelleme : 18-09-2018 10:33
KAYMAKAM KUDRET KURNAZ’ın ONURUNA VEDA YEMEĞİ VERİLDİ

17 Eylül 2018 Pazartesi günü saat 18.30’da Lezzet Durağı restorantta verilen yemeğe; Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Aktaş, Devlet Su İşleri Müdürü Turgut Yorulmaz, daire amirleri,  İl Genel meclisi üyeleri, Belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticiler ile davetliler katıldılar.

Veda konuşması yapan Kaymakam Kudret Kurnaz, “Taşova’da görev yaptığım sürece ailece güzel günler geçirdik. Görevim esnasında kırdığım kimseler olabilir. Hepinizden hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Unutmayın Gökçeada’da artık bir kapınız var. Sizleri ağırlamaktan onur duyacağım. Samsunluyum, yıllık izine geldiğimde ben de Taşovayı ziyaret edeceğim. Göreve başladığımda 2aylık olan çoçuğum şu an dört yaşında. Amasyayı, Taşovayı unutmam mümkün değil. Allahaısmarladık, hakkınızı helal edin.” dedi. Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Bayram Öztürk söz alarak Kaykakam Kudret Kurnaz’a ilçemize hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. DSİ Müdürü Turgut Yorulmaz ve muhtarlar adına Esençay muhtarı Bekir Konya kısa birer konuşma yaptılar.

Çeşitli kurum ve kuruluşların Kaymakam Kudret Kurnaz’a hediyelerini takdiminden sonra Kaymakam Kurnaz, restoranın önünde davetlilerle tek tek vedalaştı.

Kaymakam Kudret Kurnaz, 18 Eylül 2018 Salı günü Hükümet konağı önündeki uğurlamadan sonra ilçemizden ayrılacak.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert