Duran Kaplan Görevi Devraldı

28 Nisan 2024 tarihinde düzenlenen Genel kurul sonucunda Amasya il dernek başkanlığına seçilen Duran Kaplani İlyas Kavlak başkandan görevi devraldı.

Dernekler - 05-05-2024 09:49

  28 Nisan 2024 tarihinde düzenlenen Genel kurul sonucunda Amasya il dernek başkanlığına seçilen Duran  Kaplani İlyas Kavlak  başkandan görevi devraldı.

 Başkan Duran Kaplan  bir açıklama yaptı..

 Amasya İl Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği 28 Nisan 2024 tarihli Olağan Genel Kurulunda şahsımın ve Yönetim Kurulumun takdir görmesinin onur ve gururunu taşıyorum. Şahsıma ve Yönetim Kurulumuzdaki yol arkadaşlarıma göstermiş olduğunuz güvene minnettar olduğumu belirtmek isterim.

 Bu görevi, layık olduğu şekilde dürüstçe şeffaf saydam ve hesap verebilir bir anlayışla yılmadan yorulmadan icra edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.

 Amacımız her zaman Amasya’mızı daha ileriye götürmeye katkı sunmak olacaktır.  Söz verdik ve sözümüzde duracağız.

 Tüm hemşerilerimizin olağan genel kurulda verdiği destek ve güvenin devam etmesi, genel kurulda zikredilen hususların gerçekleştirilmesinde büyük rol oynayacaktır.

 Bana ve Yönetim Kuruluma bu kutsal görevi layık gören tüm hemşerilerime tekrar teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Amasya İl Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği

Yönetim Kurulu Adına

Duran KAPLAN

Advert
Günün Diğer Haberleri