Amasya Amatör Futbol Ligi Celal Keleş Sezonu U17 Ligi’nin ilk haftasında Yeni Taşovaspor, kendi sahasında ağırladığı Amasyaspor FK’yı 5-1 gibi net bir skorla mağlup ederek sezona 3 puanla merhaba dedi.
Sahada Yusuf Demirel Rüzgarı Esti
Taşova İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun sergileyen ev sahibi ekip, taraftarının da desteğiyle sahadan farklı galip ayrıldı. Maçın yıldızı attığı 3 golle hat-trick yapan Yusuf Demirel olurken, Yeni Taşovaspor’un diğer gollerini Ayaz Uludağ ve Bedirhan Demir kaydetti.
Mehmet Uslu: "Tek Hedefimiz Şampiyonluk"
Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Yeni Taşovaspor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Mehmet Uslu, takımı yakın zamanda Osman Hoca'dan devraldıklarını hatırlatarak oyuncularını tebrik etti:
"Çocuklarımız Amasyaspor altyapısına karşı harika bir mücadele ortaya koydu. Hepsinin ayağına, yüreğine sağlık. Takımı yeni devralmamıza rağmen sahada ne istediğini bilen bir ekip vardı. Önümüzdeki hafta yine kendi evimizde oynayacağız ve hedefimiz yine 3 puan olacak. Bu sezon U17 Ligi’nde tek amacımız var, o da şampiyonluk. Taşova’nın gençlerine sonuna kadar güveniyoruz."
Taşova Halkına ve Protokole Teşekkür
Tribünleri dolduran Taşovalı sporseverlere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Uslu; gençlerin spora kazandırılmasındaki katkılarından ötürü Taşova Kaymakamı Turan Bayram ve Taşova Belediye Başkanı Ömer Özalp’e şükranlarını sundu.
