Taşova Devlet Hastanesi’nde İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcılığı görevine başlayan Mehmet Gürel’e, Başhekim Dr. Mustafa Kağan Coşkun ve İdari ve Mali Hizmetler Müdürü İsa Akgül tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.
Taşova’da hizmet veren Taşova Devlet Hastanesi’nde idari kadroda yeni görevlendirme yapıldı. İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcılığı görevine başlayan Mehmet Gürel’e, hastane yönetimi tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.
8 Ekim 2026 Perşembe günü yapılan ziyarete Taşova Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Kağan Coşkun ile İdari ve Mali Hizmetler Müdürü İsa Akgül katıldı.
Ziyarette Mehmet Gürel’e yeni görevinde başarı dilekleri iletilirken, hastane yönetimi kendisine görevinde başarılar diledi.
Taşova Devlet Hastanesi’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da Mehmet Gürel’e hayırlı olsun dilekleri iletilerek yeni görevinde başarılar dilendi.
