Taşova Heyetinden Amasya’da Önemli Ziyaret: Boğalı Yaylaları Masaya Yatırıldı

Taşova’nın Boğalı ve Sakarat Dağı eteklerinde bulunan köylerin muhtarları, bölgedeki sondaj çalışmaları ve yerel sorunları görüşmek üzere AK Parti Amasya İl Başkanlığı’na çıkarma yaptı.

AKP - 28-04-2026 12:19

Taşova’nın Boğalı ve Sakarat Dağı eteklerinde bulunan köylerin muhtarları, bölgedeki sondaj çalışmaları ve yerel sorunları görüşmek üzere AK Parti Amasya İl Başkanlığı’na çıkarma yaptı.

Muhtarlar Bölgesel Sorunları Dile Getirdi

27 Nisan 2026 Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyarette, Sakarat ve Boğalı yaylaları çevresinde yer alan köylerin muhtarları, AK Parti Amasya İl Başkanı Galip Uzun ile bir araya geldi. Parti binasında düzenlenen toplantıda, özellikle son dönemde bölgede yürütülen sondaj çalışmaları, su kaynaklarının korunması ve köylerin altyapı talepleri kapsamlı bir şekilde ele alındı.

Geniş Katılımlı İstişare Toplantısı

Toplantıya siyasi temsilcilerin katılımı yoğundu. AK Parti Taşova İlçe Başkanı Gökhan Aykan, İl Genel Meclis Üyeleri Tekin Sobacı ve Reşat Korkmaz ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Sümer toplantıda hazır bulunarak muhtarların taleplerini dinledi.

Ziyarete katılan muhtarlar şu isimlerden oluştu: Selahattin Taylan (Geydoğan), Hasan Bolulu (Tekke), Yakup Namlı (Belevi), Şinasi Tütüncü (Elmakırı), Adalet Er (Yaylasaray), Mustafa Söyleyici (Çakırsu), Cemal Karakişi (Şahinler), Yahya Öz (Kumluca), Ali Baş (Esençay) ve Hasan Kaşkor (Ardıçönü).

"Taşova İçin Birlikte Çalışmaya Devam"

Toplantının ardından bir açıklama yapan AK Parti Amasya İl Başkanı Galip Uzun, istişarenin önemine vurgu yaparak şunları kaydetti:

”Taşova’mızın kıymetli köy muhtarlarıyla bir araya geldik. Sahadaki ihtiyaçları, talepleri ve çözüm önerilerini istişare ettik. Birlikte daha güçlüyüz, Taşova için çalışmaya devam!”

Advert
Günün Diğer Haberleri