23 Nisan 2018 günü ilçemizde yapılan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenine de katılan TAŞDEF Yöneticileri aynı gün Öğretmenevi yemekhanesinde  bir tanışma yemeği düzenledi.

Toplantıya; TAŞDEF Genel Başkanı Hasan Sevran, Başkan Vekili Duran Kaplan, yönetim kurulu üyeleri: Özlem Hatun Çıra, Ahmet Usta ve Hüsnü Bal, İstanbul’da derneği bulunan köy muhtarlarından: Uluköy: Abdullah Coşkun, Yaylasaray: Şükrü Aslan, Belevi: Servet Şenel, Esençay: Bekir Konya, Tekke: Kadir Gedizli,  Ballıca: Engin Bayraktar, Dereli: Ali Vural, Alpaslan Mehmet Celep, Gürsu Salih Duman, Türkmendamı: Osman Canik, Çaydibi: Necmettin Öz ve Gökpınar: Metin Şahin katıldılar.

Yemek öncesi bir konuşma yapan Genel Başkan Sevran, TAŞDEF’in kuruluş aşamasından bugüne kadar geçen süreci anlatarak Taşova’nın kalkınması konusunda hazır olduklarını vurguladı. TAŞDEF yöneticileri de kendilerini tanıtarak Taşova ile ilgili görüşlerini paylaştılar.

Köy muhtarları söz alarak köylerinin sorunlarını dile getirdiler. Toplantı olumlu bir havada birlikte hatıra fotoğrafı çekinerek sona erdi.

 

 

 

 

Taşova Dernekler Federasyonu TAŞDEF Yönetim kurulu Kaymakam Kudret Kurnaz ve Belediye Başkanı Bayram Öztürk ile bilgi alış verişinde bulundular.

 

Taşova Dernekler Federasyonu TAŞDEF Başkanı Hasan Sevran ve  Yönetim kurulu İlçemiz İşadamlarından Ali Rıza AĞIŞ'ı da ziyaret ederek , Taşova'nın gelişimi ve ekonomik yarınları hakkında söyleşide bulundular