30 Mart 2014 günü yapılan Mahalli İdareler seçimleri sonucu Belediye Başkanlığına seçilen Bayram Öztürk, geçtiğimiz dört yılı değerlendiren bir basın toplantısı düzenledi.

30 Mart 2018 Cuma günü saat 09.30’da başlayan toplantıya; Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Aydoğan, meclis üyeleri: Nazım Saray, Mehmet Duman, Selçuk Soyal, Sinan Yılmaz, belediye birim müdür ve amirleri, basın mensupları  katıldı.

Başkan Öztürk; “Göreve başlayalı dört yıl oldu.Zaman zaman sizlerle yine bir araya geldik.Yerel yönetimler doğrudan demokrasinin en güzel uygulandığı yerlerdir. Doğrudan demokraside basın da çok önemli bir yer tutuyor.Taşova çok önemli noktada güzel bir ilçe. Kanalizasyon veyağmurlama sistemi ile doğalgaz alt yapı çalışmalarının olduğu bir dönemde görevi devir aldık.450 bin metrekare yol ve kaldırım ağı olan ilçemizin 300 bin metrekareye yakın bölümünde çalışmalar tamamlandı. Sezonla beraber yol ve kaldırım çalışmalarına yeniden başlayacağız. 2015 yılı sonunda doğalgaza geçtik. 3000’e yakın abone var. İlçenin yüzde doksensekizlik bölümüne doğalgaz hattı ulaşmış durumda. Yeşilırmak ıslah çalışmaları çerçevesinde iki köprü arası tahkimat şu anda da çalışmalarda gördüğünüz gibi tamamlanmak üzere, kum ocağı ile hastane arasındaki karşılıklı 4.5 kilometre olarak yapılacak. Herizdağı eteklerindeki 90 dönümlük Çamlıtepe mesire yeri yaz sezonunda faaliyete geçecek. 15 Temmuz Şehitler parkı için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri hemşehrimiz İlhan Bayram beyin büyük katkıları oldu. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Halkın değişik kesimleri ile bir araya geliyoruz. Yine 2018 yılı içerisinde yeni pazar yerine taşınmayı planlıyoruz. TOKİ ile ilgili geçen Çarşamba günü Ankara’da yeni görüşmelerimiz oldu. 85 ve 125 metrekarelik daireler yapılacak.” dedi.

Toplantı soru cevap şeklinde sona erdi.