Köy muhtarlığı ve Çaydibi köyü Yardımlaşma ve Dayanışma derneği tarafından  düzenlenen  şenliği Kasım Alper Özdemir sunarken Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk,Özgür Mobilya yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza AĞIŞ, Eski Amasya Milletvekili Ramis Topal,İş Adamı Mehmet Sarı,Taşova eski Belediye Başkanı Özgür Özdemir,siyasi parti ilçe başkanları ,stk temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Şenliğimize katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum diyen Dernek başkanı Mustafa Öztürk  “Dernek olarak amacımız şenlikler sayesinde insanlarımızı bir araya getirerek birlik beraberliğimizi artırmak. Ayrıca  bu yıl öncelikli hedefimiz yaklaşık on öğrencimize eğitim bursu vermek.Şenlik alanımızda  her yıl olduğu gibi yine  düzenlemeler  yaparak daha kullanışlı hale getirmek istiyoruz.

Dernek olarak her zaman köyümüzün daha yaşanabilir hale gelmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz”dedi.

 

3. Çaydibi köyü şenliği çeşitli yarışmalar ve etkinliklerle devam etti.

Yaklaşık 0n beş kişinin katıldığı 2018 yılı şenlik ağalık yarışmasını ihale sonucu 26.bin tl ye Samiye Cingöz kazandı.

Çok sevdiği Çaydibi halkına hizmet etmek için ağalığı aldığını söyleyen Hanım Ağa Cingöz

“Aslen İstanbul Silivri doğumluyum Çaydibi köyünün geliniyim.Bu yıl ağalık için hem eşimden hem de ailemden büyük destek gördüm ve hem Çaydibi köyüne hem de köy şenliğini  daha geniş kitlelere yaymak için ağalık yarışmasına girdim.Ağalık yarışmasında eşim Mustafa 25 Bin tl dedi ben de 26 Bin tl vererek ağalığı aldım.

İnşallah önümüzdeki yıl Çaydibi köy şenliğinde önceliğimiz ülke genelinde nam yapmış çiçek bamyasının tanıtımını yapmak  ve  yağlı güreşler yapmak istiyorum”dedi.

Şenlik  emeği geçenlere plaket verilmesi ve halk konseri ile sona erdi.