Sigaralara gözü gibi bakıyor

Arife sancı eşinden kalan Sigara koleksiyonuna gözü gibi bakıyor.

YAŞAM - 11-12-2014 16:50

Sigaralara gözü gibi bakıyor
Özgür Mobilya Baza

      Taşovamıza bağlı Alpaslan köyün de yaşayan Arife Sancı, Eşinin uzun yıllar sonucu bir araya getirdiği sigara koleksiyonuna kimseyi dokundurtmuyor.

        Evine Misafir olduğumuz Arife Sancı, " 20 yıla yakın Almanya da işci olarak çalıştıktan sonra Türkiye de yaşamaya başladık, O zamanlar rahmetli biricik eşim Vehbi Sancı Sigara kullanıyordu. Çoğu kez sigarayı bırakma konusunda dil döksemde beni dinlemedi, evimize Avrupa ve Türkiye de bulunan sigaraların her bir markasından bir tane koleksiyon amacıyla biriktirmeye başladı. Eşimde artık Sigara tiryakiliği, koleksiyonda da tiryakiliğe dönmüştü.

         Eşim 500' e yakın sigara markası biriktirebildi, Üstelik Sigaralar için kibrit de biriktirmeye başlamıştı. Bazen evde ateşin yerini bulamayınca, biriktirdiği kibritlerden bir çöp alır ocağı yakardım bu duruma çok sinirlenirdi rahmetli eşim, çok kızardı bana koleksiyonuma dokunma diye.

        Eşim 2 yıl önce vefat etti. Onun sağlığında değer vermediğim, anlam veremediğim sigara koleksiyonuna şimdi gözüm gibi bakıyor torunlarımın ve kimsenin dokunmasına izin vermiyorum. dedi."

            HABER - FOTOĞRAF : TANER BIYIK

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Taşova'nın Ormanlarında mantar sezonu açıldı

Taşova'nın Ormanlarında mantar sezonu açıldı

26-03-2024 - YAŞAM

Bekar İnsanlar Evlilerden Daha Mutlu

Bekar İnsanlar Evlilerden Daha Mutlu

26-02-2024 - YAŞAM

Reklamı Geç
Advert