"Öğrenci Jandarma El Ele" Projesi Uluköy İlk-Ortaokulu'nda

Jandarma Genel Komutanlığı Teşkilatının 180'inci Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında İlçemiz Uluköy Şehit Komiser Mustafa DÜZGÜN İlk- Ortaokulu'nda "Öğrenci Jandarma El Ele" projesi kapsamında etkinlik düzenlendi.

TAŞOVA - 26-04-2019 14:07 7994 kez okundu.

Özgür Mobilya Baza

 Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Etkinlik kapsamında  öğrenciler tarafından yapılan "Jandarma" temalı tiyatro gösterisi, şiir sunumu ve çeşitli etkinlikler büyük bir beğeni ile izlendi.

 Etkinlikte konuşan Uluköy İlk-Ortaokulu müdürü Erol Gökçe: 'Jandarma Genel Komutanlığı Teşkilatı'nın 180. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla okulumuz ve İl Jandarma Komutanlığı ile 'Jandarma Öğrenci El Ele' projesi kapsamında hazırladığımız programımıza hoşgeldiniz.
 Projemimizin amacı öğrencilerimize Jandarma birimimizi tanıtmak ve öğrencilerimize Jandarma sevgisini aşılamaktı.Yapılan çalışmalar sonucu öğrencilerimiz özerinde derin bir etki oluştuğunu farkettik.Üniversite son sınıfımda kendi danışman hocama iyi bir öğretmen olduğumu nasıl anlayabilirim dediğimi hatırlıyorum.
Kendisi iyi bir öğretmen olduğunu, yetiştirdiğin öğrencilerin çoğu ilerde öğretmen olmak istediklerini dile getirirlerse iyi bir öğretmen olduğunu artık düşünebilirsin demişti.
 Proje kapsamında okulumuza ziyarete gelen başta Ali Yıldız komutanım olmak üzere değerli komutanlarımız sayesinde bir çok öğrencimiz 'Artık Jandarma olmak istiyorum Öğretmenim' demeye başladılar.
 Bu sevgiyi öğrencilerimize aşıladığınız için, öğrencilerim adına teşekkürlerimi sunarım.Öğrencilerimiz bizim, ayak izlerimizi takip ederler.Gittimiz yer cennet olmalık, onları cennette yaşatabilelim.Şuan ki geldiğimiz yer Jandarmadır ve öğrencilerimiz çok mutludur.
 Artık onların hayallerinde, şiirlerinde, resimlerinde, hikayelerinde Jandarma var.
Saygı değer konuklarımız proje çalışmalarında emeği geçen tüm komutanlarımıza öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkürlerimiz sunarken farklı projelerde tekrardan bir arada olmak dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunarım' dedi.

Etkinliğe Göynücek Kaymakamı Taşova Kaymakam vekili Mustafa Gürbüz  Amasya İl Jandarma Komutanı  J.Kd. Alb. Ali Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürü İlker Kösterelioğlu, Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer ile Jandarma Personeli, öğrenci ve öğretmenler katıldı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ZUDAY CAFE HİZMETE GİRDİ

ZUDAY CAFE HİZMETE GİRDİ

29-03-2024 - TAŞOVA

Köylere Hizmet Götürme Birliği İki Köyümüze Sulama Havuzu Bir Köyümüze İkmal İşi İhale Etti

Köylere Hizmet Götürme Birliği İki Köyümüze Sulama Havuzu Bir Köyümüze İkmal İşi İhale Etti

29-03-2024 - TAŞOVA

Reklamı Geç
Advert