TAŞDEF Üçüncü Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Taşova Dernekler Federasyonu TAŞDEF üçüncü olağan genel kurulu gerçekleştirildi.

TAŞOVA - 24-04-2019 09:57

TAŞDEF Üçüncü Olağan Genel Kurulu  Yapıldı
Özgür Mobilya Baza

 İstanbul-Kağıthane Belediyesi Meclis salonunda 21 Nisan 2019 Pazar günü yapılan kongreye mevcut Genel Başkan Hasan Sevran tek liste ile girdi. Gündem maddelerinin icrası ve çeşitli konuşmaların yapıldığı genel kurula ilginin az olduğu gözlendi.

 Genel kurulun Divan Başkanlığını Aslan Sarıkaya, Katip üyeliklerini Erdoğan Gegin ve Osman Özdamar yaparken, Genel Başkanlığa yeniden seçilen Hasan Sevran  yaptığı teşekkür konuşmasında: “Güçlü bir TAŞDEF’in güçlü bir Amasya oluşumuna katkısı büyük olacaktır. Bunu her zaman dile getirdim. Önceki yönetimimize olağanüstü   kongre ile göreve gelmiştik. Beraber yol aldığımız başkanlarımıza, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza emekleri ve destekleri için teşekkür ederken, bugünki kongremizde yeniden oluşan yönetimimiz ile yine sizlerin desteği ile etkin çalışmalar yapmak istiyoruz. Katılımlarınız için tüm misafirlerimize, emek veren Divan kurulumuza, derneklerimizin delegelerine şahsım ve yönetimim adına teşekkür ederim “ dedi.
 Kongreye; ADEF Genel Başkanı Saim Diken, ADEF Genel Başkanvekili Turan Sayar Amasya İl Dernek Başkanı Mehmet Parlak, ADEF Genel  Başkan Yardımcısı Turgay Ünsal, İstanbul’daki Taşova derneklerinin başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile davetliler katıldı.

 Kongrede yeni yönetim kurulu şu şekilde oluştu: Asıl üyeler: Ersoy Kahraman, Ahmet Fırat,Hacı Taşova,Mehmet Önder, Mine Bayar,Ahmet Usta, Hüsnü Bal, Uğur Erol, Mehmet Akif Gülal, Turan Akdeniz,Abdurrahman Çınar, Özlem Hatun Çıra, Volkan Karşı ve Mahmut Ulutaş, Denetleme Kurulu asıl: Ali Türk, Adem Önder ve Turan Canik, Disiplin Kurulu asıl üyeliklere: Hasan Bozkurt, Mehmet Özdilek ve Duran Karaca seçildi.

 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Uluköy’de Otomobil Yangını

Uluköy’de Otomobil Yangını

20-04-2024 - TAŞOVA

KAZANOCAĞI GÜZELLİĞİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

KAZANOCAĞI GÜZELLİĞİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

20-04-2024 - TAŞOVA

Reklamı Geç
Advert