Taşova YİBO’ya Müzik Sınıfı

Taşova ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle YBO'ların fiziksel koşullarını iyileştirmek hedefiyle yürütülen "Eczacıbaşı Hijyen Projesi" kapsamında, Şehit Adem Sezgin Yatılı Bölge Ortaokulunda tören düzenlendi.

EĞİTİM - 19-04-2019 11:46

Taşova YİBO’ya Müzik Sınıfı
Özgür Mobilya Baza

 Proje kapsamında, Şehit Adem Sezgin Yatılı Bölge Ortaokulunda, okulun ve pansiyonun tuvalet ve banyoları sıfırdan hijyen ortamına göre yapıldı. Ayrıca içerisinde, piyano,gitar,bağlama ve birçok  müzik aletinin olduğu müzik sınıfı oluşturuldu.
 Kaymakam Okan Yenidünya burada yaptığı konuşmada “Okullara yapılan yatırımlar eğitime yapılan yatırımlardır, eğitime yapılan yatırımlar ise geleceğimize yapılan yatırımlardır. Sağlıklı, temiz, modern eğitim ortamlarında yaşamaları ve eğitim görmeleri, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en doğal hakkıdır diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.
Eğitime önem verdiklerini belirten Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Erdal Karamercan
“Milli Eğitim Bakanlığımızla birlikte on yıldır bu hijyen projemizi sürdürüyoruz. Anadolumuzun çeşitli yörelerindeki ihtiyacı olan okulların temizlik alanlarını projelendirip çocukların daha temiz daha keyifli ortamlarda yetişmeleri için gerekli olan çalışmayı yapıyoruz. Öğrencilerimizden isteğimiz meraklı olmaları ve öğrenmeleridir”dedi.
Konuşmalardan sonra Müzik sınıfı açılışı yapılarak yeniden düzenlenen ıslak zemin alanları gezildi.
 Programa Kaymakam Okan Yenidünya,Belediye Başkanı Bayram Özztürk,Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr.Erdal Karamercan,kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
‘’Amasya’yı Yaşıyorum’’ Yöresel Lezzetler Tanıtıldı

‘’Amasya’yı Yaşıyorum’’ Yöresel Lezzetler Tanıtıldı

18-04-2024 - EĞİTİM

İSTİHDAMA YÖNELİK KOOPERATİFÇİLİK EĞİTİMİ VERİLDİ

İSTİHDAMA YÖNELİK KOOPERATİFÇİLİK EĞİTİMİ VERİLDİ

28-03-2024 - EĞİTİM

Reklamı Geç
Advert