Op. Dr. Genel Cerrah Uzmanı Rıfat Piyade

Taşovamız da birçok başarılı ameliyata imza atan Op. Dr. Genel cerrah uzmanı Rıfat Piyade, aylık ortalama 150 başarılı operasyon gerçekleştiriyor.

SAĞLIK - 31-03-2015 12:16 15290 kez okundu.

Op. Dr. Genel Cerrah Uzmanı Rıfat Piyade
Özgür Mobilya Baza

        İlçemiz de kısa bir zaman içerisinde yaptığı başarılı ameliyatlarla ve hastalarına gösterdiği yakın ilgi ve samimi davranışları ile adından söz ettiren Op. Dr. Genel cerrah uzmanı Rıfat Piyade, özellikle hemoroid (basur) ameliyatlarında gösterdiği ince becerileri ile bölgede kendisinden söz ettirmeye başladı.
 
        Taşova Devlet Hastanesi doktorlarından Op. Dr. Genel cerrah uzmanı Rıfat Piyade yaptığı başarılı ameliyattan sonra şu değerlendirmelerde bulundu; ” Hastanemizde hemoroid ve kanal ameliyatları başarıyla yapılmaktadır. Ayrıca Fıtık, Pilonidol Sinüs (Çatlak), Mide delinmesi, Lokal ameliyatlar olmak üzere aylık ortalama 20 Genel ve 130 Lokal Ameliyatı Taşova da gerçekleştiriyoruz." dedi.

        Op. Dr. Genel cerrah uzmanı Rıfat Piyade; Rize' nin İkizdere ilçesinde 1974 yılında dünyaya geldi. 2000 yılında Ankara Gazi Üniversitesi TIP fakültesinden mezun oldu. 2002- 2008  yılları arasında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İhtisas yaptı.

 

            HABER - FOTOĞRAF : TANER BIYIK

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cayır cayır yağ yaktırıp ödem attırıyor

Cayır cayır yağ yaktırıp ödem attırıyor

10-03-2024 - SAĞLIK

Hastanemizde Palyatif Bakım Merkezimiz Hizmete Girdi

Hastanemizde Palyatif Bakım Merkezimiz Hizmete Girdi

28-02-2024 - SAĞLIK

Reklamı Geç
Advert