MERZİFON’DA JANDARMANIN DİKKATİ CİNAYETİ ÇÖZDÜ

Merzifon’da para anlaşmazlığından çıkan kavgada dövülüp, bıçaklanan Recep Güney, ormana götürüldükten sonra tabancayla vurularak, öldürüldü. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişi, mahkemece tutuklandı.

TAŞOVA - 08-09-2018 00:30

MERZİFON’DA JANDARMANIN DİKKATİ CİNAYETİ ÇÖZDÜ
Özgür Mobilya Baza

     Aslen Taşova'ya bağlı Alçakbel köyünden olup, Suluova’da ikamet etmekte olan Recep Güney, para anlaşmazlığından çıkan kavgada önce dövülerek, bıçaklandı. Recep Güney, ormana götürülerek tabancayla vurularak öldürüldü.

Olay pazar günü, Merzifon’da meydana geldi. A.Y., R.Y. ve C.Y., iddiaya göre, 1 yıl önce hayvan sattıkları Recep Güney’in yanına, parayı tahsil etmek için geldi. Güney ile 3 kişi arasında, para anlaşmazlığından tartışma çıktı. Tartışma, büyüyüp kavgaya dönüşürken Güney, dövülerek bıçaklandı. Saldırganlar, baygın Güney’i otomobilin bagajına koyup, köyün uzak noktasına götürdü. Burada başından tabancayla vurularak, öldürülen Güney, ormana bırakıldı. Saldırganlar ise olay yerinden uzaklaştı. Köyde devriye gezen jandarma ekipleri, üzerileri kanlı 3 kişiyi fark edip, gözaltına aldı. Yapılan aramada ise ormanda, Recep Güney’in cansız bedeni bulundu. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.Y., R.Y. ve C.Y., ‘cinayet’ suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kaymakam Kılıç’tan Belediye Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Kaymakam Kılıç’tan Belediye Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

16-04-2024 - TAŞOVA

BORABOY DERNEK BAŞKANI GÖKÇE’DEN AÇIKLAMA…

BORABOY DERNEK BAŞKANI GÖKÇE’DEN AÇIKLAMA…

15-04-2024 - TAŞOVA

Reklamı Geç
Advert