Gürsu Köyü Şenlikleri, Bayramın dördüncü gününde halkı coşturdu

Gürsu Köyü Şenlikleri, Bayramın dördüncü gününde halkı coşturdu

KÜLTÜR - SANAT - 25-08-2018 10:23

Gürsu Köyü Şenlikleri, Bayramın dördüncü gününde halkı coşturdu
Özgür Mobilya Baza
    Gürsu Köyü Yayla şenliği öncesi yapılan  Çalışmalar,  şenliğe giderekken dikkat çekiyordu. Şenlik alanına kadar her ikiyenayrılan yolda  şenlie gider tabelaları vardı. Köy muhtarı ve Gürsu Köyü Dernek Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin uzun zamandır yaptığı hazırlık çalışmaları  meyvelerini vermiş. Köy yollarının  asfatlanması, Yayla yollarının yapılması, Şenlik yeri ve şenlik yerine giden yolların pankartlara hazırlanması Şenlik yerindeki sahne ve misafirlerin piknik alanında yerleşmesini sağlayacak düzenlemeler yapılması hepsi kusursuzdu.
       Bir araya gelmenin ve kaynaşmanın şenliklerde daha güzel olduğunu belirten Gürsu köyü Dernernek Başkanı Mehmet Özdilek , şenliğe katkıda bulunan   herkese teşekkür etti. Bölgemizin vazgeçilmez sanatçısı Emir Üstün şarkı ve türküleriyle şenliğe katılanlara eğlencili anlar yaşattı. Halaylar çekildi , sim sim ve ellikler oynandı.
      Şenlik Ağalığı yapılan açık artırma ile Ahmet Alpat kazandı.Şenlik alanında silah atılmaması konusunda köy muhtarı ve dernek başkanı sürekli ikazlarda bulundu. 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Alpaslan'da çocuklar ,ramazan geleneği

Alpaslan'da çocuklar ,ramazan geleneği "sepet sallama" yı sürdürüyor

25-03-2024 - KÜLTÜR - SANAT

AMASYA'DA EVLİLİK GELENEKLERİ : GELELENEKLERİMİZİ YAŞATALIM!

AMASYA'DA EVLİLİK GELENEKLERİ : GELELENEKLERİMİZİ YAŞATALIM! "BİR MİLLET, KÜLTÜRÜYLE VAR OLUR"

22-11-2023 - KÜLTÜR - SANAT

Reklamı Geç
Advert