ÖZGÜR MOBİLYA YENİ MAKİNALARLA GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

Sektörün duayen firması Özgür Mobilya, son teknolojiyle güçlendirilmiş ekipmanı, yeni makina parkuru ve deneyimli kadrosuyla gücüne güç katıyor

RÖPORTAJ - 27-07-2018 14:12 45831 kez okundu.

ÖZGÜR MOBİLYA YENİ MAKİNALARLA GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR
Özgür Mobilya Baza

1997 yılında Taşova'da mobilya satışına , 2004 yılında mobilya üretimine başlayan sektörün duayen firması ÖZGÜR, sektörün gelişmesi ile birlikte yeni ihtiyaçlara hizmet edebilmek adına kendini yenileme sürecine devam ediyor. Artan talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda çok daha büyük bir makina parkuruna kavuşan ÖZGÜR, koltuk,kanepe,yatak,mutfak,yatak odası takımlarını  fabrikasında üretimlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.Taşova Yolaçan mevki’nde bulunan 3500 metrekaresi kapalı, toplam 8 bin metrekarelik fabrikada ve Türkiye genelinde 55 şubesiyle mobilya teknolojisini güçlendiren yeni ekipmanları ve uzman teknik personeli ile uluslararası standartlarda üretim gerçekleştiriyor.

     Şubat 2018 'de Özgür Mobilya modüler bölümüne müdür olarak başlayan Ağaç işleri Endüstri Mühendisi Umut ÖÇAL, "Sürekli Ar-Ge” felsefesiyle çalıştıklarını, firmanın her yıl büyüdüğünü ve sektöre yön vermeye gayret ettiklerini dile getirdi. ÖÇAL ,“Kolay kullanım özelliği,ergonomi ve ileri teknoloji ile ürünlerimizin  verimliliği artırıyoruz. Fabrikamıza kazandırmış olduğumuz 6 kat sunta ve MDF yi kesebilen panel ebatlama makinamız ve son teknoloji makina parkurumuz  sayesinde  Sektörde en çok tercih edilen olmayı hedefliyoruz. Müşterilerimiz üretmiş olduğumuz ürünlerden övgüyle söz ediyor. Bunu duydukça gururlanıyoruz.” dedi

     Fabrikalarına yeni kazandırdıkları 6 kat Panel Ebatlama makina sayesinde daha kaliteli ürünleri , daha kısa zamanda üreteceklerini belirten Özgür Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza AĞIŞ , İstanbul CNR Mobilya fuarından sonra , düzenli olarak Samsun TÜYAP Mobilya Fuarına katıldıklarını , her zaman hedeflerinin daha kalitelisini üreterek yurt içinde daha fazla bayii, Uluslararası pazarda yeni ülkeler olduğunu söyledi.

       AĞIŞ , Bu yıl Taşova ve Amasya  mağazalarının dekarosyonunu  yenilediklerini , Erbaa mağazalarını yeni yerinde 1.500 m2 'ye çıkardıklarını belirterek, " Mobilya sektörü emek yoğun bir sektör. Şirketimiz şu anda doğrudan 100, dolaylı olarak yaklaşık 1.000 kişilik büyük bir aile. Sektörel deneyimi uzun yıllara dayanan güçlü bir ekiple çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiyede ve Yurtdışında da markamızı tanıtarak ÖZGÜR  Mobilya’yı Ülkemizin önemli bir mobilya markası yapmak istiyoruz” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ah şu CHP

Ah şu CHP

23-02-2023 - RÖPORTAJ

Taşova Bamyası Altın Piyasasıyla Yarışıyor...

Taşova Bamyası Altın Piyasasıyla Yarışıyor...

02-12-2021 - RÖPORTAJ

Reklamı Geç
Advert